Begeleider
De Twentse Zorgcentra

Ben jij in staat om jongeren met een verstandelijke beperking een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ulenkateweg 29 is een woongroep waar 7 cliënten wonen in de leeftijd van 18 t/m 28 jaar. De zorgvraag komt vanuit een ernstige tot matige verstandelijke beperking in combinatie met probleemgedrag en hechtingsproblematiek.

Ons doel is dat onze cliënten het gewone leven kunnen ervaren. We werken vanuit het Triple-C-behandelmodel waarbij ‘het gewone leven ervaren’ uitgangspunt is. Als begeleider ondersteun je cliënten door samen competenties op te bouwen op basis van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. We kijken naar de onderliggende behoeften aan het probleemgedrag en werken toe naar een hechting bevorderend klimaat. We werken samen aan een betekenisvolle dag invulling en schakelen onze cliënten in waar mogelijk.

Onze groep omschrijven we als open, actief, ondernemend en zorgzaam. We hebben aandacht voor de cliënt en voor het team. De kwaliteit van leven van de cliënt is ons uitgangspunt en dat streven we gezamenlijk na. We vinden het belangrijk dat collega’s in hun kracht gezet worden en doen waar ze goed in zijn. Daar investeren we in! Als team staan we sterk in onze schoenen. We doen alles om de cliënt een zo gewoon mogelijk leven te laten ervaren. Dit vraagt van jou als persoonlijk begeleider dat je het team kan stimuleren, motiveren en in staat stelt om elkaar aan te spreken op houding en gedrag. Leiderschap tonen als het nodig is zonder hiërarchisch boven het team staan is een kwaliteit wat we graag terug zien in jouw motivatie. Dit doe je samen met twee collega

Heb jij lef, beschik je over zelf reflecterend vermogen én ben jij een doorzetter? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek! We zijn op zoek naar meerdere collega’s.

Wij vragen

  • Een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4;
  • Ervaring in het werken met gedragsproblematiek.

Wij bieden:

  • ​Wij bieden je een afwisselende baan voor 6 tot 36 uur per week. De definitieve uren stellen we in overleg met jou vast. 
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van min. € 2236,- / max. €3154,- (FWG 40). Dit geldt bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Een werkomgeving in een dynamisch team in opbouw met betrokken en ambitieuze collega's.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering, een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 21.090
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie Losser, Ulenkateweg 29
Postcode 7581 PW
Stad Losser
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 6
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Ulenkateweg 29 telefoonnummer 088 – 430 5715.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 31-08-2022
Reageer voor 27-10-2022
Nummer 114161
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra