Begeleider Luzernevlinder
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Luzernevlinder is op zoek naar een begeleider voor 20 tot 28 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Luzernevlinder is een kleine locatie met 10 appartementen waar je meestal alleen werkt. Je werkt vooral late- en slaapdiensten, in de weekenden en op maandag zijn er wel dagdien-sten. Je houdt van gezelligheid en wil een actieve bijdrage leveren aan het bie-den van een stabiel en veilig thuis voor onze cliënten.

De cliënt: 
Ik vind het fijn dat mijn begeleiding in de nabijheid aanwezig is en ook ziet als het even wat minder goed met mij gaat. Als ik een vraag heb of als ik ergens mee zit, dan wil ik dit graag met mijn begeleiding kunnen bespreken. Voor mij is het belangrijk dat ik duidelijkheid heb, zodat ik goed weet wat wel en niet kan. Ik krijg van mijn begeleiding de ondersteuning die ik nodig heb om een zo gewoon mogelijk leven te leiden.

Jouw collega's: 
Wij als collega's vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en staat open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden aan de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op mbo-niveau 3 met meerdere jaren ervaring.
 • Zelfstandig kunnen werken en beslissingen durven te nemen.
 • Flexibele instelling in verband met onregelmatige diensten.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's begeleider minimaal € 1.906,- en maximaal € 2.801,- volgens FWG 30 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Op locatie Luzernevlinder zoeken wij een begeleider voor 20 uur.
 • Indien een groter contract afgesloten wordt, kunnen de overige uren ook ingezet worden op andere locaties binnen Cosis in Meppel.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor dinsdag 16 augustus 2022.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Sandra Maaswinkel, teamcoördinator op telefoonnummer 06 209 219 26. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Luzernevlinder. Luzernevlinder.

Op deze locatie komt het cliëntprofiel Koen voor. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2520
Organisatie Cosis
Locatie Luzernevlinder
Postcode 7943TB
Stad Meppel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 16-08-2022
Nummer 113079

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis