Begeleider LVB
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Wil jij ervoor zorgen dat ik mij verder kan ontwikkelen? Help jij mij te ontdekken hoe zelfstandig ik kan zijn en waar mijn talenten liggen? Wil jij bijdragen aan een gezellige en veilige plek waar ik mij fijn voel, waar ik in de groep kan zijn maar ook dingen voor mijzelf kan doen?"

Waar ga je werken?
In januari hebben we de deuren geopend van deze vernieuwde locatie. We bieden hier training en begeleiding aan cliënten met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Momenteel zijn er al twee trainingsgroepen bewoond binnenkort zal ook de derde groep zijn deuren openen.

Wat centraal staat is het perspectief van de jongeren. Dit is gericht op het ontdekken waar hun talenten liggen en hoe zelfstandig zij kunnen worden. Dit willen we doen vanuit een veilige basis met een huiselijke sfeer. Bij veel jongeren zijn ook ouders en /of verwanten is betrokken. Het onderhouden van contact en waar mogelijk uitbreiden van het netwerk is voor jou heel normaal. We verwachten dat je de jongeren zowel binnen als buiten de locatie begeleid en ondersteunt.

Wie ga je helpen?
Jongeren hebben vertrouwen nodig om zichzelf te zijn en zich te kunnen ontwikkelen. Ze hebben baadt bij een huiselijke omgeving en het bieden van onvoorwaardelijke ondersteuning . We ondersteunen de jongeren middels een divers individueel trainingsprogramma, daarnaast gaan de jongeren overdag naar school, werk of dagbesteding. Dit geeft hen de basis veiligheid en structuur die zij nodig hebben. Jij begrijpt dit en stelt, naar behoefte van de jongere, deze trainingprogramma's samen in overleg met je collega's en de gedragsdeskundige. Je bent één van de steunpilaren voor de nieuwe trainingsgroep en het nieuwe team.

De jongeren hebben verschillende achtergronden, een licht verstandelijke beperking en soms moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij hebben vaak hulpvragen in het autismespectrum, hechting, en ontwikkelingsvraagstukken.

Hoe ga je helpen?
Je coacht en begeleid de jongeren het beste antwoord te vinden op de grote en kleine hulpvragen die voor hen belangrijk zijn. Je stemt jouw begeleidingsstijl - en houding af op de vraag van de jongeren waarbij je de behoefte van de jongere nooit uit het oog verliest. Daarbij zorg je voor een vertrouwde woonomgeving, waar ook ouders en verwanten zich welkom voelen. Je signaleert hulpvragen, kunt deze interpreteren en multidisciplinair omzetten naar acties. En dat maakt jou waardevol. Voor de jongeren én voor je team.

Dit bieden wij
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Contracturen tussen de 24 en 36 uur gemiddeld per week.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861,- en maximaal € 2766,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding en afhankelijk voor welke functie jij wordt aangesteld.
 • Een loonsverhoging van 3,15% vanaf 1 juni 2021
 • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, nachten, weekenden en feestdagen.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Jij hebt een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo niveau 3.
 • Je hebt affiniteit, maar ook aantoonbare ervaring, met het werken met deze doelgroep.
 • Je bent op een professionele manier betrokken bij de bewoners, je bent daadkrachtig en je handelt vanuit visie en de individuele leer-/werkdoelen van de bewoner.
 • Je bent ondernemend en weet cliënten te motiveren en stimuleren.
 • Je kunt intensief samenwerken met collega's en ouders, verwanten en derden.
Sollicitatieprocedure
Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Pamela en ik ben recruiter. Je kan me bereiken op 06 - 12 80 44 09.

De gesprekken worden gedurende de procedure gehouden.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 16-05-2021
Nummer 67828

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland