Begeleider LVB+ gehandicaptenzorg 40+ doelgroep
Pluryn

Wat mag je doen?

Samen met je collega’s ondersteun je de cliënten van dag tot dag in hun intensieve begeleidingsvraag. Je zorgt voor een goede opstart, biedt structuur, duidelijkheid en veiligheid. Door buiten gebaande paden te treden lukt het jou om de kansen en mogelijkheden van de cliënten zo optimaal mogelijk te benutten. Je laat je hierin leiden door het individuele plan van de cliënt, dat is opgemaakt door de cliënt, de persoonlijk begeleiders en de gedragswetenschapper. Er is een duidelijk dagprogramma aanwezig dat opgevolgd moet worden.
Samen met de cliënt ben je voortdurend op zoek naar haalbare doelen, hoe uitdagend dat soms ook is. Je geeft de beste passende zorg en weet complex gedrag te de-escaleren en managen, waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling van de cliënt; Dit doe je op een creatieve manier met lef, visie en passie voor de doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat cliënten zich maximaal kunnen ontplooien en zo volwaardig mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij. Met de cliënt werk je daarvoor aan gestelde doelen, maar jullie gaan samen ook gewoon ergens een kopje koffie drinken op een terras.

Locatie en doelgroep

Huis 6 is verdeeld in 2 woongroepen in een beneden- en een bovenwoning en 4 appartementen; met ieder een eigen entree en voordeur. Binnen de besloten groepen wonen 12 mannelijke cliënten met een VG7 indicatie in de leeftijd van 40 jaar en ouder. Het gaat om een heel diverse groep ouder wordende cliënten met uiteenlopende problematieken, zoals ASS en Borderline, die soms ook een stukje (mondelinge) begeleiding bij de ADL nodig hebben. De 4 appartementen, worden bewoond door 3 mannelijke cliënten die vanuit hun appartement worden ondersteund en begeleid en 1 vrouwelijke cliënt die 1 op 1 begeleiding krijgt. Wat alle 16 cliënten binnen Huis 6 kenmerkt, is behoefte aan begeleiding vanuit rust en structuur en een vaste groep vertrouwde begeleiders, die hen herkenbaarheid bieden.

Wat breng je mee?

Je hebt bewust gekozen met deze doelgroep aan de slag te gaan en je wordt enthousiast van de kleine stapjes die de cliënten maken. Tijdens een pedagogische opleiding op minimaal niveau 4 heb je de nodige theoretische kennis opgedaan. Daarnaast heb je al ervaring met licht verstandelijk beperkte cliënten en ernstige gedragsproblemen. Ervaring binnen de psychiatrie of verslavingszorg is hierop een gewenste aanvulling. Door je ervaring ben je in staat om ongewenst gedrag op een positieve manier om te buigen en cliënten structuur en herkenbaarheid te bieden. Daarnaast herken je jezelf in de volgende persoonlijke kenmerken:

  • Je bent een enthousiaste, proactieve teamspeler;
  • ambitieus in het halen van doelen met de cliënten op een liefdevolle manier, met geduld en humor;
  • duidelijk en open in communicatie en het geven en ontvangen van feedback;
  • ruimdenkend, leergierig en vindingrijk.

Arbeidsvoorwaarden

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg.
  • Als begeleider word je op basis van ervaring en opleiding ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur)
  • Je werkt 24-32 uur per week.
  • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Bijzonderheden

Meer weten?

  • Neem gerust contact met ons op! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Malou Freriks 06-10371093 
  • Andere vragen?  Mail, bel of stuur een Whatsapp naar Christa van Rooijen, recruiter, via 06-22464308 of cvanrooijen@intermetzo.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Laat jouw gegevens achter via de "Direct solliciteren" knop op de website van Pluryn en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Via de volgende link kom je direct op de juiste site: https://bit.ly/3koBxC6 

Solliciteren kan tot en met 15 november 2020. Wanneer je past op de functie, dan nodigen we jou direct uit voor een gesprek.

Graag tot ziens bij Huis 6 van Het Hietveld!

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider-lvb-huis-6-het-hietveld-a0w1t0000030941aaa
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Informatie verkrijgen bij Christa van Rooijen, Recruiter 0622464308
Functie(s) Begeleider niveau 4
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 17-09-2020
Reageer voor 15-11-2020
Ingangsdatum 17-09-2020
Nummer 54773
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn