Begeleider LVB kind en jeugd
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Werk jij samen met mij aan mijn toekomst? Wil jij mij steunen in mijn ontwikkeling? Help je mij mijn competenties te vergroten en doelen te behalen?"

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij een woning net buiten het zorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. We maken gebruik van de faciliteiten die het zorgpark biedt. De woning heeft een grote tuin met genoeg ruimte om buitenactiviteiten met de jongeren te ondernemen. Wij werken 8 uursdiensten en jij werkt altijd gezellig samen met een collega op de groep.

Wie ga je helpen?
Deze woning is het thuis van zeven jongeren tussen de 10 en 17 jaar met een lichte verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Hechtingsproblematiek en traumaverwerking spelen een belangrijke rol in de begeleiding. Onze jongeren hebben 24 uur per dag onze zorg en begeleiding nodig.

"Af en toe denk ik dan weleens: Ik kan eigenlijk niet boos worden op hetgeen wat je hebt gedaan. Want ik begrijp het zo goed na alles wat je hebt meegemaakt." | Manon Moore - Begeleider C+

De jongeren vinden het leuk om (bord)spellen te kunnen spelen met de begeleiding of om samen buiten te zijn. Met name sportieve activiteiten zoals voetballen zijn favoriet, maar ook tuinieren of het uitvoeren van verschillende klusjes. Het is een uitdaging voor de jongeren om tot samenspel te komen. Hier bieden wij dan ook de nodige ondersteuning in.

Hoe ga je helpen?
Jij biedt nabijheid en hoort en ziet onze jongeren. Door steeds in contact te blijven met de jongeren ervaren zij de nodige veiligheid waardoor zij kunnen blijven ontwikkelen. Structuur en duidelijkheid zijn hierin ook van belang. Daarnaast hebben de jongeren behoefte aan een gezellige, maar ook huiselijke sfeer, waarin ruimte is voor humor en stoeimomenten. Wij werken op de groep met de Triple C methodiek.

We richten ons vooral op de sociaal emotionele ontwikkeling bij de jongeren mét daarnaast oog voor de praktische vaardigheden (bijvoorbeeld: koken, boodschappen doen, slaapkamer schoonmaken, etc.). De jongeren werken via doelen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt in samenspraak met het netwerk rondom de jongeren. Naast het ondersteunen van de ontwikkeling richten we ons ook op de opvoeding. Samen met de jongeren stellen we een dagprogramma op zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Hierbij houden wij rekening met wat er binnen hun eigen mogelijkheden ligt en waar zij in kunnen ontwikkelen.

Dit bieden wij
  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het aantal contracturen is bespreekbaar.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1920,- en maximaal € 2993,- (FWG 35 / 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, nachten, weekenden en feestdagen.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde relevante zorggerichte opleiding op minimaal mbo niveau 3.
  • Je kunt je grenzen stellen en standvastig zijn vanuit een professioneel oogpunt.
  • Je bent ondernemend en creatief in het bedenken van activiteiten met de jongeren en vergeet ook de huishoudelijke taken niet.
  • Je bent een stabiele persoonlijkheid, assertief, gemotiveerd en collegiaal.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou een beeld te geven van de woning en onze werkwijze. En als dit niet bij jouw wensen en behoeften aansluit, dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden.

Kunnen wij je verder helpen?
Heb je vragen over de vacature? Bel of app met Jaap van Soeren, manager zorg, via telefoonnummer 06 - 12 32 33 27 of met recruitment via, Joëlla Morssink, 06 - 82 50 14 70 of Debbie Keulen 06 - 23 72 96 44.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 14
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 22-12-2021
Reageer voor 22-01-2022
Nummer 74016

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland