Begeleider LVB
's Heeren Loo Oost-Nederland

Waar ga je werken?
Deze locatie is gelegen in het centrum van Meppel. Hier wonen 13 cliënten vanaf 17 jaar met een lichte verstandelijke beperking. De ondersteuning en behandeling zijn aangepast aan de behoeftes van de cliënt. We besteden veel aandacht aan het versterken van het sociale netwerk van onze cliënten.

Iedere cliënt heeft zijn eigen studio met badkamer en keuken. Daarnaast is er een woonkamer en een ruimte om te chillen, waar onze cliënten samen met de andere bewoners koffiedrinken, tv-kijken of een spelletje doen. 

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. 

Wie ga je helpen?
Jongeren met een Lichte Verstandelijke Beperking (LVB) vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen. Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost soms moeite. Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om competenties aan te leren, zodat de jongere zo zelfstandig mogelijk kan leven. Om dit te bereiken werk je nauw samen met zijn familie en andere disciplines. 

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.  

Dit bieden wij
 • Wij bieden je een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.178,- en maximaal € 3.105,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag van 8% in mei. 
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.  
 • Jaarlijks extra balansverlof, naast jouw wettelijke vakantie-uren. Door deze uren is het mogelijk om werk en privé goed te combineren.  
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz. 
 • We werken binnen 's Heeren Loo Persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd worden jouw persoonlijke wensen hierop zoveel mogelijk afgestemd.
Dit ben jij
Je bent in het bezit van een afgeronde zorggerelateerde mbo-opleiding op minimaal niveau 3. Verder vinden wij het belangrijk dat je:
 • kennis hebt van en ervaring hebt met de doelgroep
 • sociaal sterk bent en je goed kunt samenwerken
 • wilt werken binnen een team van collega’s die werken vanuit betrokkenheid, met respect en interesse voor de ander
 • goed zelfstandig kunt werken en dus ook zelfstandig beslissingen kunt nemen
 • een kritische houding hebt, waarbij je het handelen van jezelf en anderen regelmatig toetst aan de uitgangspunten van cliëntvolgend werken.
Sollicitatieprocedure
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Marije van Kleeff via telefoonnummer 06 – 11 35 56 10

Of neem contact op met de afdeling recruitment door even te bellen of een Whatsapp berichtje te sturen naar Bram Spanjersberg, 06 – 51 72 52 20 

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Postcode 7413 AP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 16-03-2023
Reageer voor 30-03-2023
Nummer 118628

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland