Begeleider volwassenen regio Gelderland
Pluryn

Wees de onmisbare schakel in de zorg voor onze cliënten. Blijf een loopbaan lang leren en ontwikkel je persoonlijk en professioneel op onze werkvloer. Kom bij Pluryn werken als begeleider. 

:"Ik werd echt gezien in mijn ontwikkeling en groeide door van stagiair naar persoonlijk begeleider en naar coördinator". 

        -  Tal, coördinator behandelgroep  -

Word Begeleider Volwassenen in de zorg en kom werken bij Pluryn!

Voor verschillende locaties binnen Pluryn zijn wij op zoek naar Begeleiders volwassenen.

 • Kemnade (Groesbeek) voor: (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Vaak komen hier nog psychiatrische, leer- of sociale problemen bij.
 • Nijmegen en omstreken voor: mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). 
 • Hietveld (Beekbergen) voor: (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met complexe gedrags- en/of psychiatrische problematiek binnen een 24-uurs setting. 
 • Winckelsteegh (Nijmegen) voor: mensen met ernstig meervoudige beperkingen (EMB) of ernstig verstandelijke beperking met sterke gedragsproblemen (EVB+) en ouderen met een beperking en geriatrische en somatische problematiek.  Ouderen met een verstandelijke beperking kunnen terecht bij de locatie Ouderenzorg in de Nijmeegse woonwijk Hatert.

Geen voorkeur voor een specifieke doelgroep of locatie? We denken graag met je mee en zoeken samen met jou naar de beste match binnen één van de gehandicaptenzorg of volwassenzorg locaties van Pluryn.

Dit is jouw werkdag

Bij de start van je dienst lees jij de rapportages van je collega’s. Ook praat je bij met de begeleiders van de vorige dienst over wat er in je afwezigheid gebeurd is. Je maakt een rondje over de woongroep en zorgt ervoor dat het programma van die dag draait. ’s Middags heb je een gesprek met de gedragswetenschapper om de doelen van je cliënt vast te stellen. Je neemt die doelen op in je behandelplan en stelt vast hoe jij het team van begeleiders inzet voor de verwezenlijking ervan. Daarna heb je een-op-eengesprekken met je cliënt, haar zus en man om iedereen mee te nemen in de nieuwe ontwikkelingen van het behandeltraject dat je uitzet. Aan het einde van je dienst leg je de gebeurtenissen vast in je dagrapportage. 

Dit ben jij

Jou blazen ze niet zomaar omver. Je vertrouwt op je eigen kunnen, omdat je weet waar jouw kwaliteiten liggen. Als sommige competenties nog om extra aandacht vragen, dan weet je dat van jezelf en geef je dat aan. Mensen weten wat ze aan je hebben. Jij staat namelijk dicht bij jezelf en weet om te gaan met je emoties. Je kent je eigen grenzen en ook die van de mensen om jou heen. Situaties schat je vaak goed in met een sterke intuïtie als richtingaanwijzer. 

Denken vanuit oplossingen is jouw manier van werken. Jij zet je het liefst in voor  met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek, omdat je het beste naar boven wilt halen bij onze cliënten. Je vind het mooi om (kleine) stapjes in hun ontwikkeling te zien en daaraan een bijdrage te leveren. Samenwerken in een gezellig dynamisch team lijkt jou een mooie uitdaging.

Dit heb jij

 • Hbo- of mbo-opleiding richting zorg bijvoorbeeld SPW, MMZ, SPH of Social Work
 • Ten minste recente stage ervaring met een complexe doelgroep in een woonsetting.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Een stevige mentale en fysieke weerbaarheid, geduld en doorzettingsvermogen. 
 • Interesse in een functie voor 16-36 uur per week.

Dit is Pluryn

Wij zijn Pluryn. Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen die er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Dit biedt Pluryn

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen de €2.236,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Oneindig veel ontwikkelmogelijkheden;
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld je sport abonnement of een elektrische fiets.  

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

Stuur een WhatsApp of bel naar Sanne Burgers – de Lange, recruiter, via 06-23734865.

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie via onze webpagina.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider-volwassenen-regio-gelderland

Type Vacature
Intern nummer Generieke vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Publicatiedatum 03-03-2022
Reageer voor 30-12-2022
Ingangsdatum 03-03-2022
Nummer 108667
Doorsturen Bekijk PDF