Begeleider LVB+ volwassenen gehandicaptenzorg - parttime - flexibel
Pluryn

Waar doe jij het voor?

 • Vind jij het fijn om zelf jouw werkweek te kunnen indelen, zodat je werk kunt combineren met jouw gezin, sport, studie of een andere parttime baan?
 • Wil je in korte tijd kennis maken met verschillende woongroepen en ontdekken waar jij als begeleider het beste tot je recht komt?
 • Zoek jij afwisseling in jouw werk en wil je kennis maken met veel verschillende cliënten en collega's, om vervolgens een vaste werkplek te vinden binnen Pluryn?

Dan hebben we een match!

Jij bent de zorgprofessional die wij zoeken voor de begeleiding van onze volwassen LVB+ cliënten in een woongroep op het Dag Activiteiten Centrum of in de nachtdienst.
Vanuit de flexpool van Het Hietveld ben je samen met de vaste collega’s op de groep verantwoordelijk voor de begeleiding en/of verzorging van onze cliënten. De eigen kracht en toekomstwensen van de cliënten zijn hierbij het uitgangspunt.
Als flex begeleider kun je doorstromen naar een (vast) dienstverband bij een van de woongroepen. Als je liever flexibel wil blijven werken, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wat mag je doen?

Je begeleidt cliënten met complexe problematiek vanuit de doelen die gesteld zijn in het individueel plan. Daarnaast verricht je de begeleidende, verzorgende en ondersteunende taken en creëer je een veilige woonomgeving. Waar gewenst, onderhoudt je contacten met de ouders/verzorgers van de cliënten en andere belanghebbenden. Ook verricht je huishoudelijke en administratieve werkzaamheden, waar nodig.

Hoe werkt het?

Je hebt zelf veel invloed op jouw rooster. Aan de hand van de door jou doorgegeven beschikbaarheid word je ingepland op 3 tot 5 verschillende locaties binnen Het Hietveld. Hierdoor krijg je binnen een korte periode een duidelijk beeld van de verschillende groepen en bijbehorende werkzaamheden. Je gaat je in de dagelijkse praktijk verder ontwikkelen in de functie van begeleider. Daarnaast volg je ook een aantal verplichte trainingen die door Pluryn worden verzorgd (denk aan BHV, fysieke weerbaarheid en Medicatie toedienen). Kortom, een baan met veel ruimte voor ontwikkeling, vrijheid, afwisseling en verantwoordelijkheid!

Werktijden
De meest voorkomende diensten zijn: Vroeg: 7.00 - 15.00 uur of Laat: 14.30 - 22.30 uur en kleine variaties op deze tijden. Er zijn een aantal locaties waar af en toe een slaapdienst wordt gevraagd.
Is de nachtdienst helemaal jouw ding? Dan hebben we ook diensten in het speciale nachtdienst team. In de rol Begeleider nachtdienst sta je tussen 22.30 en 07.30 uur paraat om begeleiding te bieden en zorg je voor de rust en veiligheid van de cliënten van Het Hietveld.

Wat breng je mee?

 • Je vindt snel jouw weg in een wisselde dynamische omgeving.
 • Je bent een aanpakker met talent en passie voor begeleiding en/of verzorging.
 • Je hebt  een afgeronde zorg of pedagogische opleiding op MBO-4 niveau, bijvoobeeld SPW, MMZ of begeleider specifieke doelgroepen en ten minste een jaar stage ervaring als begeleider in een woon setting.
 • Door jouw analytische blik zie je wat er op de groep gebeurt en lees je het complexe gedrag van de (jong) volwassenen.
 • Je bent flexibel, collegiaal ingesteld en stelt het belang van de cliënt voorop.
 • Jij bent bereid je intern te scholen in medicatie, fysieke weerbaarheid en voorbehouden handelingen.

Bijzonderheden

Doelgroep en locatie

Het Hietveld in Beekbergen, Apeldoorn en Loenen ondersteunt (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking met complexe gedrags- en/of psychiatrische problematiek die een strak en gestructureerd dagprogramma vragen. In verband met de spanningsopbouw van de cliënten is er binnen de woning voortdurend aandacht voor structuur en regelmaat. De begeleiding is gericht op het vergroten van de participatie. Daarnaast het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid, omgang met anderen en psychosociaal functioneren.

Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen, met alle ruimte voor jouw talenten.
 • Vrijheid bij het inplannen van diensten: jij bepaalt wanneer je werkt en vrij bent.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg.
 • Als begeleider word je op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 2.025,- en € 2.993,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Daarbij komen: onregelmatigheidstoeslag, € 0,19 reiskostenvergoeding, 13e maand en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform genoemde cao.
 • We beginnen met een 0-urencontract voor 7 maanden. Bij goed functioneren volgt een overeenkomst met vaste uren, in overleg.
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Meer weten?

 • Voor inhoudelijke vragen over het werken in de flexpool kun je contact opnemen met Wim Buitenhuis, Adviseur Flexbureau, via 06-22203488.
 • Andere vragen? Stuur een WhatsApp, bel of mail naar Christa van Rooijen, Recruiter, via 06-22464308.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!
Solliciteren op deze vacature kan tot en met woensdag 30 juni 2021. Graag ontvangen we daarbij jouw CV en een korte toelichting op jouw werk wensen.
Als je past op deze vacature nodigen we je direct uit voor een kennismakingsgesprek.

Tot gauw bij Pluryn!

Pluryn werft zonder tussenkomst of hulp van werving & selectie bureaus. 

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider-lvb-volwassenen-gehandicaptenzorg--parttime--flexibel-062021-a0w6n000000x5ncqai
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 02-06-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 02-06-2021
Nummer 68669
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn