Begeleider MVG crisislocatie (28-35 uur per week)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor crisislocatie in Vierhouten zoeken wij een begeleider voor 28 tot 35 uur per week.

De crislocatie in Vierhouten is een tijdelijke locatie waar plek is voor 6 cliënten. Op termijn (de verwachting is binnen 2 jaar) verhuist de locatie naar Soesterberg. Op de locatie wonen cliënten met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag.

De doelgroep

De crisisopvang is een plek waar een cliënt tijdelijk verblijft als er sprake is van een plotselinge, ernstige ontregeling (in fysieke, sociale en/of psychische gesteldheid van de cliënt of van “de omgeving”) waarbij een acuut onhoudbare situatie in het thuismilieu of de woonsituatie ontstaat. Daarbij is het, om onaanvaardbare risico’s voor de cliënt en/of zijn gezin en/of woonomgeving te voorkomen, nodig om opname binnen 24 tot 48 uur in te zetten. Een opname bij Philadelphia duurt ongeveer drie tot zes weken. Na deze periode keert de cliënt terug naar de oorspronkelijke woonlocatie.

Functie eisen

Over jou

We zijn opzoek naar een begeleider die in staat is om de cliënt te ondersteunen en te kunnen handelen, passend bij de specifieke vraag waarmee de cliënt op de crisis wordt geplaatst. 

  • Je hebt kennis van Moeilijk Verstaanbaar Gedrag.
  • Je kan omgaan met verbale en fysieke agressie en bent instaat om snel te kunnen schakelen met verschillende niveaus.
  • Je vindt het niet erg om met onregelmatige diensten te werken.
  • Het werken en denken vanuit de gedrachte van Triple C is hierbij een pré. 

Inschaling

Dit krijg je van ons

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1963,- en maximaal €2902,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?

Gezien we nog geen geschikte kandidaten hebben gevonden wordt de vacature verlengd.
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór vrijdag 23 oktober, via de sollicitatieknop op deze pagina (vacaturenummer 218). Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Irene Elzenga. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer: 06 - 20 11 07 19.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Een persoonlijkheidstest is onderdeel van de procedure. Dit met als doel om je de juiste ondersteuning te kunnen bieden.

Type Vacature
Intern nummer 218
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Crisis, Vierhouten
Postcode 8076 PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 13-10-2020
Reageer voor 23-10-2020
Nummer 55352