Begeleider MVG Eik
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor de locatie Eik in Vierhouten zoeken wij een Begeleider voor 20 tot 24 uren per week.

Op een schitterende plek te midden van de Veluwse bossen ligt locatie Eik in Vierhouten. Op Eik 94 wonen acht cliënten. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiaste begeleider voor 20 tot 24 uur per week. Als begeleider ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van cliënten die duidelijkheid, structuur, veiligheid, plezier en vertrouwen nodig hebben. Samen creëren wij een veilige en betrouwbare omgeving waarin de bewoners worden ondersteund om het beste uit zichzelf te halen.

Jouw werkplek
De Eik is één van de 6 woonlocaties in het bosrijke Vierhouten. Op Eik 94 wonen 8 ouderwordende cliënten met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Ondersteuning bij de ADL maakt een groot onderdeel uit van de zorg. Een aantal cliënten gaat overdag naar het dagcentrum op het terrein en een aantal krijgt interne dagbesteding aangeboden op de Eik.

Over jou
Breng jij rust en stabiliteit aan cliënten en collega's? Wij zoeken jou!
  • Je bent vriendelijk, eerlijk en doet je werk met enthousiasme
  • Je bent betrokken en zorgt dat je inhoudelijk op de hoogte bent van de situaties rondom de cliënten
  • Je bent een sterke persoonlijkheid, en in staat om de zorgvraag van de cliënt goed in kaart te krijgen en hier je begeleidingsstijl op aan te passen
  • Je bent een teamspeler en weet hoe je moet bouwen aan saamhorigheidsgevoel en kan collega's enthousiasmeren
  • Je hebt minimaal een mbo niveau 3 opleiding binnen de sector Zorg en Welzijn en 3 tot 5 jaar ervaring met de doelgroep MVG
  • Je bent bekend met Triple-C of bent bereid je dit eigen te maken
Dit krijg je van ons
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1861,- en maximaal €2766,- (FWG 35). En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór 18 mei, via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia (vacaturenummer 279). Heb je nog vragen? Bel met Trudy van der Snel, locatiemanager, op telefoonnummer 06 - 10 94 38 23. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Es, Vierhouten
Postcode 8078PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 03-05-2021
Reageer voor 18-05-2021
Nummer 67941

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg