Begeleider MVG
's Heeren Loo Oost-Nederland

“Wil jij ervoor zorgen dat mijn dag gestructureerd verloopt? Zodat ik kan rekenen op een veilige en vertrouwde omgeving. Neem jij de tijd om mij te leren kennen? Help je mij zo zelfstandig mogelijk te zijn met wonen, leren en werken?”

Waar ga je werken?
Jij gaat werken als (persoonlijk) begeleider MVG in een behandelsetting bij woonzorgpark 's Heeren Loo Ermelo. Hier wonen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De manier van communiceren stem je af per cliënt.

Je start in een kernteam met een betrokken manager en gedragswetenschapper. Tijdens jouw inwerkperiode volg je een week vol trainingen zodat je goed van start kunt. In deze periode bespreken we welke behandelsetting / doelgroep het beste aansluit op jouw (werk)ervaring, persoonlijkheid, wensen en talenten.

Wie ga je helpen?
Als begeleider MVG ga je werken met cliënten die naast hun verstandelijke beperking ook te maken hebben met autismespectrumstoornis, hechtingsproblematiek en/of trauma's. De cliënten zijn op eerdere woonplekken vastgelopen en worden nu binnen een kleine, stabiele context geholpen te stabiliseren. Jij biedt, in samenwerking jouw collega begeleiders, gedragswetenschapper en manager, intensieve nabijheid en sluit aan bij de behoeften van de cliënten.Hoe ga je helpen?
Door jouw (levens)ervaring voel jij aan wat jouw cliënten nodig hebben, of je bent in staat dit te leren. Je bent, of wordt, bekend met de visie Triple C en werken vanuit de driehoek. Onze cliënten kunnen spanningsvolgedrag laten zien, dit komt doordat zij dan niet begrepen worden en wij op dat moment niet in hun behoeftes kunnen voorzien. Daarom is het belangrijk dat jij als begeleider sensitief bent en aansluiting vindt bij wat zij op dat moment nodig hebben. Jij kijkt als begeleider MVG naar de vraag achter het gedrag en blijft onvoorwaardelijk naast hem staan.

Doordat je twee op vier begeleidt heb je de tijd om de relatie met de cliënten op te bouwen. Hierdoor kun je duidelijkheid en voorspelbaarheid bieden waardoor zijn gevoel van veiligheid wordt vergroot. Ons doel is de zorgzwaarte steeds verder af te bouwen zodat zij kunnen doorstromen naar een woning met een grotere groep huisgenoten.

Dit bieden wij
 • Een leuke werkplek op een locatie en met een doelgroep die aansluit op jouw wensen en talenten.
 • Een contract voor het aantal uren dat past bij jouw situatie.
 • Mogelijkheden als begeleider en persoonlijk begeleider.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.110,- tot maximaal € 3.452,- (FWG 35-45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je opleiding en ervaring als begeleider.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.
Dit ben jij
Je beschikt over een afgeronde zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 2 (ook voor hbo'ers hebben wij mogelijkheden!). Heb jij geen afgerond zorgdiploma maar herken jij je in onderstaande competenties? Solliciteer dan ook!
 • Je herkent de ondersteuningsvraag en je weet de juiste wijze van begeleiding te bieden.
 • Je bent sensitief en resultaatgericht, waarbij je knelpunten inzichtelijk en bespreekbaar maakt. Je staat stevig en je schoenen en blijft staan wanneer het spannend is.
 • Je bent een stabiele persoonlijkheid, zodat je duidelijkheid en structuur aan de bewoners kan bieden.
Kunnen wij jou verder helpen?
Heb je vragen neem dan contact op met Michaël Latuperissa via 06 - 12 93 94 62 of bel/app met recruiter Joëlla Morssink via 06 - 82 50 14 70.

We willen graag kennis met je maken! Een gesprek en een meedraaidienst hoort bij de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou kennis te laten maken met onze werkwijze. Twijfel je of dit bij jou past? Dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden bij 's Heeren Loo!

Kennismakingswandeling
Je kunt ook vrijblijvend een kennismakingsafspraak inplannen. Ik vertel je tijdens een wandeling meer over de verschillen en de mogelijkheden op onze woningen. En samen met jou bespreek ik welke locatie het beste past bij jouw wensen en talenten.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen beantwoorden wij direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Begeleider/Werkbegeleider
Groepsbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Verzorgende ANW
BBL verzorgende 3
BBL verzorgende 3 IG
Pedagogisch medewerker
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Publicatiedatum 30-09-2022
Reageer voor 30-09-2023
Nummer 114366

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland