Begeleider MVG Grasland
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

He aanpakker! Voel je je aangesproken? Kom dan op gesprek bij deze toffe locatie!

Zoek jij een baan waarin geen dag hetzelfde is? Bewaar jij de rust en help jij onze cliënten om te gaan met hun emoties en onrust? Dan ben jij de begeleider SGLVG / MVG die wij zoeken! Vanuit deze functie zijn er ook mogelijkheden om door te ontwikkelen.

Voor locatie Grasland in Brummen, woning 10, zoeken wij een begeleider SGLVG (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Gehandicapt) / MVG (Moeilijk Verstaanbaar Gedrag) voor (24 - 28 uur per week).

Jouw werkplek
Locatie Grasland is een relatief nieuwe locatie die gebouwd is in 2019 en bestaat uit 7 woningen waarbij in totaal 48 bewoners met een licht verstandelijk en/of verstandelijk beperking wonen.
Op woning 10 kunnen onze bewoners begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben bij alle facetten van het dagelijkse leven. Geen dag is hetzelfde. Iedere bewoner is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. Niet al onze bewoners gaan op dit moment al naar de dagbesteding en/of werk. Het is een uitdaging om er samen voor te zorgen dat ze een zinvolle dag invulling hebben.
Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de bewoners rust en vertrouwen geeft om het beste uit zichzelf te halen. Het kan echter ook wel eens voorkomen dat er sprake is van verbale en/of fysieke agressie.
Daarnaast speel je een centrale rol in de begeleiding van de bewoners. Ook zorg je samen met een coördinerend begeleider voor het op orde houden van het dossier van jouw bewoner.
Voor onze woning zijn we op zoek naar een collega die de handen uit de mouwen wil steken en met ons wil bouwen. Zowel de wijk waarin de mensen wonen, als de teams en de gehele locatie zijn volop in ontwikkeling. We kunnen jouw creativiteit en hulp goed gebruiken om het team te versterken en deze ontwikkeling voor de bewoners, samen met je team, in goede banen te leiden. Wij gaan als team van woning 10 aan de slag met het zelf organiserend werken. Hoe gaaf is het als jij hieraan je steentje kunt bijdragen?

Over jou
Je beschikt over een afgeronde diploma niveau 4 binnen zorg & welzijn, en bent getraind in het signaleren, analyseren van verschillende hulpvragen. Je zet diverse begeleidingsstijlen in, waarbij je altijd kijkt naar de behoefte van de bewoner. Er wonen op woning 10 ook verbaal sterke bewoners die zich onbegrepen voelen, waarbij je als begeleider vooral de vraag achter de vraag moet achterhalen om goed te doorzien waar hun gedrag vandaan komt. Dus is het belangrijk om stevig in je schoenen te staan en je eigen grenzen goed te bewaken.

Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond,- weekend,- en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt. Op de woning werk je zowel alleen als met z'n tweeën, maar altijd met ondersteuning van andere collega's; als dat nodig is.

Dit krijg je van ons
Om je werk goed te verrichten staat er een team van betrokken collega's voor je klaar, zodat je je verhaal kwijt kunt na een uitdagende werkdag.

Wij bieden jou:
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.
  • Allerlei trainingen (o.a. Triple C, agressiehantering en medicatie) om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt.
  • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1.963 en maximaal €2.902 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit voor 1 mei 2021 via de sollicitatieknop op www.werkenvoorphiladelphia.nl. Het vacaturenummer is 832.
Heb je nog vragen? Bel dan met Kirby Francisca - van Werven, Locatiemanager, 06-15439571.

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Samen staan we voor een opgave van een enorme omvang. Onze medewerkers doen alles wat ze kunnen om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken in deze onzekere periode. En kunnen daarbij jouw hulp goed gebruiken. We maken graag kennis met jou!Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Radeland 2-16, Brummen
Postcode 6971 LV
Stad Brummen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Persoonlijk Begeleider
Begeleider wonen
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 23-03-2021
Reageer voor 01-05-2021
Nummer 61637

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg