Begeleider Nachtdienst - Wilp
Zozijn

Werk je graag ’s-nachts? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werk je graag ’s-nachts? Ben jij op zoek naar een flexibele, verantwoordelijke parttime baan, waarbij jouw verzorgende en agogische kennis en talenten aan de orde komen? Dan is deze baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een

Begeleider nachtdienst met een dienstverband van maximaal 70% (in overleg is een lager percentage ook bespreekbaar)

Wat ga je doen?
Je verzorgt en begeleidt cliënten met verschillende zorg- en begeleidingsvragen gedurende de nacht. Je levert informatie aan de woningen die kan bijdragen aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden en je neemt deel aan overleggen. Je beoordeelt middels akoestiek en overige domotica (camerabeelden, uitbedmelders, deurcontacten, etc. ) het welbevinden van cliënten op basis van een individuele zorgvraag. Je voert de eerst noodzakelijke acties uit in geval van een technische storing en/of een noodsituatie.

Dit zijn wij
De Nachtdienst is een onderdeel binnen regio Oost-Veluwe. Binnen regio Oost-Veluwe fungeren de begeleiders nachtdienst als eerste aanspreekpunt voor de voorzieningen in de nachtsituatie. Via de akoestische bewaking en aanvullende domotica observeren zij de locaties. Zowel op het terrein van landgoed De Lathmer (regio Oost-Veluwe) als van een aantal buitenlocaties (bijv. Raalte, Doetinchem, Zutphen etc.). Hierbij vervullen zij ook de (telefonische) bereikbaarheid gedurende de nachtsituatie. Per nacht zijn 7 medewerkers van de nachtdienst werkzaam, waar onder één coördinator nachtdienst die bij calamiteiten een coördinerende taak heeft. Ons team bestaat uit 28 medewerkers , wij staan voor kwaliteit van de nachtzorg en zien het als onderdeel van de totale zorg. Belangrijk is dat cliënten een ongestoorde nacht kunnen genieten.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4;
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen;
 • Je bent flexibel, sociaal en communicatief;
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties;
 • Je kunt methodisch werken;
 • Je hebt affiniteit met computers, ICT en domotica.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
 • Een salaris van maximaal € 2.993,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40.
 • Een ruime onregelmatigheidstoeslag op je salaris in verband met het werken gedurende de nacht.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een leerrijke werkomgeving, met o.a. training op het gebied van agressiepreventie en –hantering.

Procedure
Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 5 Nachtdienst Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 21.60
Uren tot 25.20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jacobine Heldoorn manager 06-21469454
Functie(s) Begeleider niveau 4
Nachtbegeleider
Publicatiedatum 04-01-2022
Reageer voor 28-02-2022
Ingangsdatum 04-01-2022
Nummer 74282
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn