Begeleider Nachtdienst 10 - 14 nachten per maand
Elver

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Begeleider binnen de Nachtdienst in Nieuw-Wehl. Samen met 5 andere collega's werk jij gedurende de nacht en zorg jij voor een zo optimaal mogelijke zorg en nachtrust van de bewoners. De werktijden zijn variërend van 22:15 uur tot 07:30 uur. Je bent samen verantwoordelijk voor de bewoners van Elver op het terrein in Nieuw-Wehl, de doelgroep is breed waarbij je moet denken aan intensieve verzorging of juist intensieve begeleiding.

Als Nachtdienst werken we op de zorgvraag van de bewoner en hebben we ook een aantal vaste zorg en begeleiding momenten. We fietsen 's nachts over het gehele terrein. We komen op alle groepen dus ook veel verschillende bewoners en niveaus, dit maakt het werken in de nachtdienst erg gevarieerd en leuk! 's Nachts werken brengt ook veel rust mee en meer aandacht voor bewoners zonder de drukte van overdag. We zijn als team creatief in het bedenken van oplossingen voor alle voorkomende bijzonderheden en dit kan een leuke uitdaging zijn.

Waarom hier werken?
Kom bij ons werken omdat wij als nachtdienst team jou nodig hebben om ervaringen en kennis te delen en om te blijven ontwikkelen! Binnen de Nachtdienst werken wij op een begeleidende manier om zorg, veiligheid, structuur en duidelijkheid te bieden waarbij de bewoners zoveel als mogelijk invloed hebben op hun eigen leven.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Begeleider binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor jouw groep, zoals hierboven wordt aangegeven zorg jij samen met jouw collega's voor een goede nachtrust van de bewoners. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van de nachtdiensten. Binnen ons team is het van belang dat je zelfstandig kunt werken. In het geval van een calamiteit kan jij adequaat handelen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's.

Wat vragen wij van jou?
  • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt en alle dagen van de week inzetbaar bent.
  • Jij bent een persoon die affiniteit heeft met onze doelgroepen en je kan omgaan met probleemgedrag.
  • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Wat bieden wij jou?
  • Je werkt 10 - 14 nachten per maand.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Monique Blok (Coördinator Nachtdienst). Zij is te bereiken via mblok@elver.nl.

Je hebt tot donderdag 9 december 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Nachtdienst Nieuw-Wehl
Monique Blok (Coördinator nachtzorg)
mblok@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 09-12-2021
Nummer 73190

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver