Begeleider Nachtdienst De Hilde
Cosis

Introductie en uren

Het team 'nachtzorg' van locatie De Hilde is op zoek naar een Begeleider nachtdienst voor 24 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

De cliënt: 
Ik woon op een locatie waar de groep wat kleiner is, dit varieert van 5 tot 8 mensen. We hebben een gezamenlijke huiskamer en dat vind ik fijn, want ik vind het namelijk belangrijk om gezellig samen dingen te kunnen doen. Ik heb hulp van de begeleiding nodig bij het aan- en uitkleden en bij mijn lichamelijke verzorging. De begeleiding maakt tijd voor mij als ik verdrietig ben en dat vind ik erg prettig, want ik merk dat ik niet alles meer begrijp. Bij hen kan ik op zo'n moment mijn verhaal kwijt.

Jouw collega's:
's Nachts zijn we het aanspreekpunt voor de cliënten. We stellen ze gerust door een praatje te maken als ze wakker zijn geworden en helpen ze weer in bed. Er zijn ook cliënten die jouw ondersteuning nodig hebben om naar het te toilet gaan, verschoond moeten worden of een wisselligging nodig hebben. Op de locatie is een tillift aanwezig. De dienst begint met een overdracht van je collega's van de avonddienst. Je spreekt de eventuele bijzonderheden door. Je rapporteert in ONS en in de ochtend draag je over aan de collega's van de dagdienst. In de nachtelijke uren doen we ook huishoudelijk taken, zoals de was, de tafel dekken, de voorraden bijvullen of andere voorkomende werkzaamheden.

We vinden het belangrijk dat je een positieve houding hebt en stevig in je schoenen staat. Je blijft onvoorwaardelijke steun bieden aan de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van de methodiek Oplossingsgericht werken of bereid dit te leren.
 • Flexibele instelling in verband met nachtdiensten.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een rijbewijs.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's begeleider nachtdienst minimaal € 1.906,- en maximaal € 2.801,- volgens FWG 30 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en we hebben een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor donderdag 18 augustus 2022.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel je tot 5 augustus met Martine Meerlo, leidinggevende op telefoonnummer 06 224 608 19 en vanaf 8 augustus met Arjan Post, teamcoördinator op telefoonnummer 06 227 237 96. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een Whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2515
Organisatie Cosis
Locatie De Hilde
Postcode 7891 RZ
Stad Klazienaveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 29-07-2022
Reageer voor 18-08-2022
Nummer 112933

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis