Begeleider nachtdienst
Pluryn

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van de cliënten in de nacht. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de professionele zorg die wij onze bewoners bieden. Hoe mooi is dat!

Als begeleider nachtzorg ben je, samen met een collega, verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van alle cliënten op het terrein van Het Hietveld. Voor de buitenlocaties ben je achterwacht bij calamiteiten. Je werkt volgens het principe “nachtzorg zo normaal als mogelijk”. Je houdt toezicht met behulp van een geautomatiseerd nachtbewakingssysteem. Gezien de cliëntenpopulatie is de relationele veiligheid van belang. Om dit te garanderen is het nodig dat je de spanningsboog van de cliënten goed inschat en kennis hebt van hun specifieke begeleidingsvragen. Tevens dien je adequaat te kunnen handelen bij crisissituaties en incidenten. Ten behoeve van de brandveiligheid heb je specifieke taken. Als begeleider nachtzorg werk je van 22.30 tot 07.30 uur en ben je regelmatig in het weekend aan het werk.

Doelgroep en locatie

Het Hietveld ondersteunt (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking met complexe gedrags- en/of psychiatrische problematiek die een strak en gestructureerd dagprogramma vraagt. In verband met de spanningsopbouw van de cliënten is er binnen de woongroepen voortdurend aandacht voor structuur en regelmaat. De begeleiding is gericht op het vergroten van de participatie. Daarnaast werken we met de cliënten aan het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid, omgang met anderen en psychosociaal functioneren.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding in de zorg afgerond en hebt relevante werkervaring met een vergelijkbare doelgroep.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep Verstandelijk beperkte cliënten met ernstige gedragsproblemen en je bent in staat om mee te werken in de verdere ontwikkeling van de vraaggestuurde zorg.
 • Je kunt omgaan met zowel fysieke als verbale agressie en bent goed in staat om jouw grenzen te bewaken; je balanceert constant op de emotionele lijn tussen empathie en betrokkenheid en het bewaren van een zekere afstand. 
 • Je bent sociaal, hebt een stevige persoonlijkheid en je weet van jezelf waar jouw sterktes en zwaktes liggen.
 • Je communiceert gemakkelijk met sterk variërende gesprekspartners in verschillende hoedanigheden.

Inschaling

 • Je werkt parttime: 14 tot 21 uur per week.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Je start met een arbeidsovereenkomst van een jaar en bij goed functioneren zal dit overgaan in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden jou diverse fiscale voordelen.

Meer weten?

 • Neem gerust contact met ons op! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bas Geertsema, clusterleider op 06-38074057 
 • Andere vragen?  Mail, bel of stuur een Whatsapp naar Christa van Rooijen, recruiter, via 06-22464308 of cvanrooijen@intermetzo.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Laat jouw gegevens achter via de "Direct solliciteren" knop op de website van Pluryn en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Via de volgende link kom je direct op de juiste site: https://bit.ly/3c7HEaT 

Solliciteren kan tot en met 14 oktober 2020. Wanneer je past op de functie, dan nodigen we jou direct uit voor een gesprek.

Graag tot ziens bij Het Hietveld!

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider-nachtdienst-lvb-volwassen-a0w1t00000306v5aaa
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Informatie verkrijgen bij Christa van Rooijen, Recruiter 0622464308
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 14-10-2020
Ingangsdatum 15-09-2020
Nummer 54766
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn