Begeleider Nachtdienst
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je werkt ’s nachts en bent alert
  • Je weet wat je moet doen als er iets gebeurt
  • Je werkt vaak alleen

Geeft het jou energie om onze cliënten te ondersteunen gedurende de nacht? Waar je met jouw positieve instelling mensen snel op hun gemak weet te stellen? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan als Flexibel Inzetbare Begeleider voor de nacht op de Kastanjelaan in Zeewolde!

Tijdens de nachtdienst (van 22.30 / 7.00 uur) ben je voor allerlei vragen het aanspreekpunt voor de cliënt. Op onze intensieve zorglocatie wonen met name ouder worden cliënten met een verstandelijke beperking. Waar de ene cliënt behoefte heeft aan verzorging, heeft de andere cliënt juist behoefte aan een gesprek om gerust gesteld te worden. Een mooie uitdaging voor iemand die zich zowel als ‘Verzorgende’ en als ‘Begeleider’ wenst te ontwikkelen. De afwisseling in de werkzaamheden ervaar je als prettig, ondanks je nauwe band met de cliënten ben je in staat professionele afstand te bewaren.

Daarnaast draag je bij aan een opgeruimde locatie, heb je oog voor detail, en spreek je anderen aan op hun verantwoordelijkheden.

Functie eisen

Over jou
Anderen omschrijven jou als een positief en open persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor. De cliënt staat voor jou centraal, waarbij je oplossingsgericht te werk gaat.

Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding binnen de zorg, bijvoorbeeld Medewerker Maatschappelijk Zorg of Verpleegkundige. Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan binnen de Gehandicapten- en/of Ouderenzorg. Bij enkele cliënten is het noodzakelijk dat je verpleegtechnische handelingen kunt uitvoeren of bereid bent je hierin te scholen.

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 40. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid mogelijkheden bespreken voor verlenging

Bijzonderheden

Over Kastanjelaan
Locatie Kastanjelaan is een 24-uurslocatie en biedt begeleiding en verzorging aan cliënten met een ernstig meervoudige beperking en ouderen met psychiatrisch/ geriatrische problematiek. De 29 cliënten zijn verdeeld over vier woningen en overdag gaan de meeste cliënten naar de interne dagbesteding.
 
Echt iets voor jou? 
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1587. Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Auke Schievink . Je kunt haar bereiken op nummer 06 - 21347035. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1587
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Kastanjelaan
Postcode 3892VV
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Verpleegkundige
Woonbegeleider
Publicatiedatum 12-04-2019
Reageer voor 15-05-2019
Ingangsdatum 12-04-2019
Nummer 45140