Begeleider nachtdienst LVB+ volwassen
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Je bent verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van de cliënten in de nacht. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de professionele zorg die wij onze bewoners bieden. Hoe mooi is dat!

Wat mag je doen?

Als begeleider nachtzorg ben je, samen met een collega, verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van alle cliënten op het terrein van Het Hietveld. Voor de buitenlocaties ben je achterwacht bij calamiteiten. Je werkt volgens het principe “nachtzorg zo normaal als mogelijk”. Je houdt toezicht met behulp van een geautomatiseerd nachtbewakingssysteem. Gezien de cliëntenpopulatie is de relationele veiligheid van belang. Om dit te garanderen is het nodig dat je de spanningsboog van de cliënten goed inschat en kennis hebt van hun specifieke begeleidingsvragen. Tevens dien je adequaat te kunnen handelen bij crisissituaties en incidenten. Ten behoeve van de brandveiligheid heb je specifieke taken. Als begeleider nachtzorg werk je van 22.30 tot 07.30 uur en ben je regelmatig in het weekend aan het werk.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een mbo-4 opleiding in de zorg afgerond en hebt relevante werkervaring met een vergelijkbare doelgroep.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep Verstandelijk beperkte cliënten met ernstige gedragsproblemen en je bent in staat om mee te werken in de verdere ontwikkeling van de vraaggestuurde zorg.
 • Je kunt omgaan met zowel fysieke als verbale agressie en bent goed in staat om jouw grenzen te bewaken; je balanceert constant op de emotionele lijn tussen empathie en betrokkenheid en het bewaren van een zekere afstand. 
 • Je bent sociaal, hebt een stevige persoonlijkheid en je weet van jezelf waar jouw sterktes en zwaktes liggen.
 • Je communiceert gemakkelijk met sterk variërende gesprekspartners in verschillende hoedanigheden.

Doelgroep en locatie

Het Hietveld ondersteunt (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking met complexe gedrags- en/of psychiatrische problematiek die een strak en gestructureerd dagprogramma vraagt. In verband met de spanningsopbouw van de cliënten is er binnen de woongroepen voortdurend aandacht voor structuur en regelmaat. De begeleiding is gericht op het vergroten van de participatie. Daarnaast werken we met de cliënten aan het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid, omgang met anderen en psychosociaal functioneren.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je werkt parttime gemiddeld, 14 tot 21 uur per week via ons flexbureau.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Je start met een arbeidsovereenkomst van een jaar en bij goed functioneren zal dit overgaan in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden jou diverse fiscale voordelen.

Bijzonderheden

Meer weten?

 • Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Wim Buitenhuis via 06 38 07 40 57
 • Andere vragen?  Mail, bel of stuur een Whatsapp naar Christa van Rooijen, recruiter, via 06-22 46 43 08 of cvanrooijen@intermetzo.nl

Direct solliciteren kan via deze link: https://bit.ly/3csRPZW

We kijken uit naar jouw reactie!

Pluryn werft zonder tussenkomst of hulp van werving & selectie bureaus.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 21
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 05-02-2021
Reageer voor 31-03-2021
Ingangsdatum 05-02-2021
Nummer 57531
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn