Begeleider Nachtdienst
Trajectum

Functieomschrijving

Werk jij het liefst ’s nachts en wil jij een bijdrage leveren aan de zorgverlening voor onze cliënten in de nacht? Dan is dit jouw vacature:  

Begeleider Nachtdienst 
(Eefde, locatie Groot Hungerink, 21 uur per week) 

Wat ga je doen? 
Als begeleider nachtdienst ben je, samen met een aantal andere collega’s die ook dienst hebben, verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van de cliënten. ’s Nachts worden controles uitgevoerd en zorg aan cliënten geboden op basis van afspraken of hulpvragen, waardoor de 24-uurs zorg gewaarborgd is. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg. 

Waar kom je te werken? 
Je komt te werken binnen de nachtdienst op onze locatie Groot Hungerink (Specialistisch Verblijf Oost) in Eefde. Op Groot Hungerink verblijven licht verstandelijk beperkte cliënten die daarbij verschillende problematieken hebben. De cliënten krijgen 24-uurs zorg en we proberen de cliënten middels onze specialistische begeleiding zoveel mogelijk te helpen bij hun ontwikkeling. De cliënten komen hier zowel vrijwillig als gedwongen terecht en wonen in een open of besloten setting. 

Functie eisen

Wat breng je mee? 
Je hebt door je eerder opgedane werkervaring met onze doelgroep goede zelfkennis opgedaan en weet daardoor van jezelf dat je stevig in je schoenen staat. Je kunt je verplaatsen in de mogelijkheden en beperkingen van onze cliënten en bent bekwaam in de meest voorkomende handelingen. 

Heb/ben je daarnaast: 

  • Een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding richting MMZ Social Work of Verpleegkunde aangevuld met ruime ervaring? 
  • Flexibel en pas je je makkelijk aan in verschillende situaties? 
  • Een echte teamplayer? 

Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

Inschaling

Wat biedt Trajectum jou? 
Naast een écht dynamische functie met een uitdagende doelgroep bieden we je uiteraard ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo krijg je als je wordt aangenomen diverse (meerdaagse-) trainingen aangeboden, waaronder een agressietraining, BHV-cursus en een medicatietraining. In je gehele loopbaan bij Trajectum blijf je jezelf ontwikkelen en blijven we je periodieke training en scholing aanbieden. Daarnaast zijn er ook goede arbeidsvoorwaarden: 

  • Een contract voor 21 uur per week in eerste instantie voor 12 maanden, waarbij onze intentie uitgaat naar een samenwerking voor de lange termijn;
  • Salariëring conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een fietsplan;
  • Bedrijfsfitness.  

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren? 

Direct solliciteren? Solliciteer dan direct via de button ‘direct solliciteren.’ We nemen zo snel mogelijk na ontvangst van je sollicitatie contact met je op over het vervolg. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met teammanager Joey Bos. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-82399042 of per mail via [email protected]  

Een voorwaarde voor het werken bij Trajectum is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd. 

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Joey Bos (teammanager) Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-82399042 of per mail via [email protected]
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 23-06-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 07-08-2022
Nummer 111978

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum