Begeleider Nachtzorg B
Frion

Functieomschrijving

Begeleider Nachtzorg B

Prunuspark Nachtzorg

7,2 uur per week (20%)

 

In deze omgeving kom jij te werken

Het Prunuspark bestaat uit 8 woonlocaties, 8 appartementen en een dagcentrum in Zwolle. Per woonlocatie wonen er 6 cliënten. De woningen zijn twee aan twee geschakeld, waardoor per twee woningen één team van begeleiders de cliënten ondersteunt. Op Prunuspark wonen cliënten met een verstandelijke en lichamelijke beperking, te denken aan Moeilijk Verstaanbaar Gedrag, Autisme, PDD-NOS, Hechtingsproblematiek, Epilepsie, ADHD, en NAH .Er is ruimte voor 56 cliënten op het terrein van Prunuspark. Er zijn 2 cliënten die met een tillift geholpen worden. Om de veiligheid tijdens de nacht te waarborgen, zijn alle nachtdienstmedewerkers BHV-ers.

Wat wij zoeken 

Wij zoeken een enthousiaste collega die het aandurft om in de nacht te werken. Je biedt de personen met een verstandelijke beperking de veiligheid die ze nodig hebben en bied keuzemogelijkheden om de persoon met een verstandelijke beperking een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden. Je bent flexibel, je kan in teamverband werken en levert een actieve bijdrage aan ons resultaat verantwoordelijk team.

Dit ben jij

 • •Jij bent in staat bijzonder gedrag te signaleren en doelgerichte acties uit te zetten.
 • •Je bent flexibel en in staat om te handelen naar de ondersteuningsvraag van de nacht.
 • •Je kunt omgaan met onverwachte situaties en adequaat hierop reageren.
 • •Je kunt feedback geven en ontvangen. Reflecteren op het eigen handelen zie jij als kans om je verder te ontwikkelen om nog betere zorg en ondersteuning te bieden.
 • •Je staat stevig in je schoenen om zelfstandig een nachtdienst te draaien met ondersteuning op afstand.

Functie eisen

Wat wij vragen 

 • Een relevante afgeronde opleiding op mbo-4 niveau.
 • Je hebt ervaring, kennis m.b.t. de doelgroep EMB en MVG.
 • Bereid scholing te volgen op het gebied van BHV en epilepsie.
 • Zelfstandig en alleen kunnen werken in de nacht, en zelf beslissingen kunnen nemen, eventueel in overleg met de N.D. van de IJsselbolder, waar 4 collega`s werkzaam zijn.
 • Kennis van epilepsie, en het toedienen van medicatie, zowel oraal als rectaal.
 • In en uit bed halen van cliënten d.m.v. een tillift.

Inschaling

Wat bieden wij?

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao gehandicaptenzorg vastgesteld op minimaal € 1.898,- en maximaal € 2.807,- bruto per maand (FWG 40) afhankelijk van uren, opleiding en ervaring. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie 1 jaar. Bij wederzijds bevallen mogelijk tot contract onbepaalde tijd.

Daarnaast bieden wij een BHV-opleiding.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Een voorwaarde voor het werken bij Frion is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan.via de ‘direct solliciteren’ button op www.medewerkerbijfrion.nl. Heb je vragen? Marion Zoer, 038-4564916 of mzoer@frionzorg.nl

De sollicitatie gesprekken vinden plaats op 5 december in de ochtend.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Nachtdienst Berkum
Postcode 8024 BA
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 7.20
Uren tot 7.20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 08-11-2019
Reageer voor 22-11-2019
Ingangsdatum 08-11-2019
Nummer 49459

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion