Begeleider Nachtzorg bij het Hietveld Beekbergen
Pluryn

Het Hietveld ondersteunt (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking met complexe gedrags- en/of psychiatrische problematiek die een strak en gestructureerd dagprogramma vraagt. In verband met de spanningsopbouw van de cliënten is er binnen de woongroepen voortdurend aandacht voor structuur en regelmaat. De begeleiding is gericht op het vergroten van de participatie. Daarnaast werken we met de cliënten aan het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid, omgang met anderen en psychosociaal functioneren.

Dit is jouw werkdag

Als begeleider nachtzorg ben je, samen met een collega, verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van alle cliënten op het terrein van Het Hietveld. Voor de buitenlocaties ben je achterwacht bij calamiteiten. Je werkt volgens het principe “nachtzorg zo normaal als mogelijk”. Je houdt toezicht met behulp van een geautomatiseerd nachtbewakingssysteem. Gezien de cliëntenpopulatie is de relationele veiligheid van belang. Om dit te garanderen is het nodig dat je de spanningsboog van de cliënten goed inschat en kennis hebt van hun specifieke begeleidingsvragen. Tevens dien je adequaat te kunnen handelen bij crisissituaties en incidenten. Ten behoeve van de brandveiligheid heb je specifieke taken. Als begeleider nachtzorg werk je van 22.30 tot 07.30 uur en ben je regelmatig in het weekend aan het werk.

Dit ben jij

Je bent verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van de cliënten in de nacht. Met jouw professionele zorg lever je een belangrijke bijdrage aan de begeleiding en behandeling die wij de bewoners bieden. Jij bewaart en brengt rust, zodat ze overdag kunnen werken aan hun persoonlijke doelen. Hoe mooi is dat.

Dit heb jij

 • Je hebt minimaal een mbo-2 opleiding in de zorg afgerond;
 • Je hebt relevante werkervaring met een vergelijkbare doelgroep en kennis van Psychische aandoeningen;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep Verstandelijk beperkte cliënten met ernstige gedragsproblemen en je bent in staat om mee te werken in de verdere ontwikkeling van de vraaggestuurde zorg;
 • Je kunt omgaan met zowel fysieke als verbale agressie en bent goed in staat om jouw grenzen te bewaken;
 • Je balanceert constant op de emotionele lijn tussen empathie en betrokkenheid en het bewaren van een zekere afstand;
 • Je bent sociaal, hebt een stevige persoonlijkheid en je weet van jezelf waar jouw sterktes en zwaktes liggen;
 • Je communiceert gemakkelijk met verschillende gesprekspartners in wisselende hoedanigheden;

Wij zijn Pluryn

Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen de er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijgt je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Dit biedt Pluryn

 • Je werkt parttime: minimaal 18 uur tot maximaal 27 uur per week;
 •  De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 35 of 40 met een salaris tussen € 2.110,- en € 3.154,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Je start met een arbeidsovereenkomst van 12 maanden en bij goed functioneren zal dit overgaan in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden jou diverse fiscale voordelen.

Meer weten? 

Neem gerust contact met ons op!

 • Stuur een Whatsapp of bel naar Sanne Burgers- de Lange ( recruiter ) via 06-23734865 of mail naar [email protected]
 • Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Reinalda van Rossum- van de Zande( teammanager )via              06-18302148

Heb je interesse?

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider-nachtzorg-bij-het-hietveld-beekbergen

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 01-09-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 113639
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Als zorg moeilijk wordt, kom je naar Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Ondek Pluryn

https://www.pluryn.nl/over-pluryn

 

Meer over Pluryn