Begeleider Nachtzorg IJsselbolder
Frion

In deze omgeving kom je werken

Nachtdienst IJsselbolder bevindt zich op het IJsselbolder-terrein. Hier is een centrale locatie waar gebruik wordt gemaakt van een nachtzorgsysteem, het ANC-zorgdomotica platform van DeHeer/Medicom. Via dit systeem wordt er toezicht gehouden op de cliënten die wonen op het terrein, maar ook op andere locaties in Zwolle, Zwartsluis en Steenwijk.
 
Elke nacht werken er vier begeleiders Nachtzorg. De cliënten die op of dichtbij het terrein wonen bezoek je per fiets. Je verleent de zorg voor de cliënten volgens de afspraken in het ondersteuningsplan. Bijzonder gedrag signaleer je, je past hier je begeleidingsstijl op aan en rapporteert deze in ECD. De cliënten die wonen bij Frion met een VPT (Volledig Pakket Thuis) kunnen telefonisch een beroep op ons doen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor calamiteiten bij Frion. Soms komt het daarom voor dat je assisteert op een andere locatie.
 
Kortom: we bieden je een leuke en diverse functie in een enthousiast team!
 

Hoe ziet de rol er uit

Als begeleider in de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de zorg en het begeleiden van cliënten die wonen op het IJsselbolder-terrein. Er worden vaste rondes gelopen en er wordt gewerkt op afroep, Je biedt veiligheid en rust en begeleidt cliënten bij hun hulpvraag in de nacht. In de nacht begeleid en verzorg je cliënten vanuit verschillende doelgroepen. Je weet precies welke begeleidingsstijl de cliënt nodig heeft en weet in te spelen op onverwachte situaties. Dit vraagt van jou als begeleider de nodige flexibiliteit.
 

Inschaling

 • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg;
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4 afgerond;
 • Je hebt ervaring met verschillende doelgroepen en de bijkomende problematieken;
 • Je hebt kennis van/ ervaring met Triple C en/of het LACCS of bereid je hierin te scholen;
 • Je hebt affiniteit met computers;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • 8% vakantiegeld én een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
 
Geïnteresseerd?
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.
 
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Nachtdienst IJsselbolder
Postcode 8016BE
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 09-06-2022
Reageer voor 10-07-2022
Nummer 111619
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion