Begeleider (nachtzorg)
Frion

Functieomschrijving

Wil jij ’s nachts werken zodat je overdag thuis kan zijn? Ben jij niet bang in het donker en wil jij bijdragen aan een fijne en veilige nachtrust voor cliënten? Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

MiddelhorstPNG

In deze omgeving kom jij te werken
De Middelhorst is een 24-uurs woonlocatie aan de Staatsmanlaan in Zwolle-Zuid die bestaat uit twee woongroepen.

De Middelhorst heeft in totaal plek voor 25 cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en vaak bijkomende (psychiatrische) problematiek zoals dementie, autismespectrumstoornis en hechtingsproblematiek. Een aantal cliënten zijn rolstoel gebonden. We begeleiden en ondersteunen bewoners bij het ouder worden en het zo lang mogelijk in stand houden van vaardigheden. We bieden belevingsgerichte activiteiten die aansluiten bij de wensen van de cliënt. Binnen onze mogelijkheden bieden we palliatieve zorg en hebben we aandacht voor de lichamelijke, psychische en sociale aspecten hiervan.

Hoe ziet de rol van Begeleider Nachtzorg eruit?
Als begeleider in de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten die wonen op ons terrein. Je draagt verantwoordelijkheid voor veiligheid van de bewoners in de nacht, waarbij je rondes loopt. Je biedt veiligheid en rust en begeleidt cliënten bij hun hulpvraag in de nacht. Dat kan zijn nabijheid bieden, ondersteunen bij toiletgang en het toedienen van medicatie waar nodig. Daarnaast doe je voorbereidende werkzaamheden voor de dagdienst zoals bijvoorbeeld het draaien van het was- en strijkwerkwerk het smeren van brood. Je signaleert (bijzonder) gedrag, begeleidt deze en rapporteert dit in het ECD systeem en verricht daarnaast administratief werk.

Functie eisen

 • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep EVB;
 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO niveau 4 afgerond;
 • Je hebt kennis van epilepsie en daarbij het toedienen van medicatie, zowel oraal als rectaal;
 • Jij bent in staat bijzonder gedrag te signaleren en doelgerichte acties uit te zetten;
 • Je kunt omgaan met onverwachte situaties en adequaat hierop reageren;
 • Je staat stevig in je schoenen om zelfstandig een nachtdienst te draaien met ondersteuning op afstand;
 • Je bent bereid om de benodigde cursussen en/of opleidingen te volgen op het gebied van BHV en epilepsie.

Inschaling

 • Een contract voor bepaalde tijd ter vervanging van zwangerschapsverlof;
 • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Ben je geïnteresseerd?
Reageer dan via www.medewerkerbijfrion.nl, via de ‘direct solliciteren’ button. Heb je vragen over de procedure? Neem dan gerust contact op met Anouk Boxman (Coördinator Werving & Selectie) via 06 20 45 27 90 of aboxman@frionzorg.nl

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 29 juni 2021. Hou hier alvast rekening mee in je agenda

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals. 

Lees meer over Frion…

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers vanuit Frion hebben voorrang in de procedure.

 Direct solliciteren op deze functie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, locatie Staatsmanlaan 70-1
Postcode 8014 PS
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 25
Uren tot 25
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 11-06-2021
Reageer voor 22-06-2021
Ingangsdatum 11-06-2021
Nummer 68964
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion