Begeleider NAH
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Begrijp jij dat ik soms gefrustreerd ben? Omdat ik niet meer ben wie ik vroeger was. Wil je de tijd nemen om mij te leren kennen? Help en ondersteun je mij mijn leven weer op te pakken?"

Waar ga je werken?
Je gaat werken als begeleider NAH waarbij je vijf mannelijke cliënten begeleiden die in hun eigen appartement op ons woonzorgpark in Ermelo wonen. Vier cliënten hebben een niet aangeboren hersenletsel (NAH) en één cliënt heeft een matige verstandelijke beperking met hechtingsproblematiek. Elke cliënt vraagt om een intensieve benadering en begeleiding, elk op hun eigen unieke manier.

Om ons team compleet te maken hebben we ruimte voor meerdere ervaren (persoonlijk) begeleiders NAH.

Wie ga je helpen?
Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) hebben een leven vóór en een leven ná. Een ernstige gebeurtenis heeft hersenletsel veroorzaakt, met blijvende gevolgen. Voor henzelf en hun omgeving. Fysiek en mentaal zijn ze niet meer wie ze waren, hun gedrag en emoties zijn veranderd. Aanvaarden wat niet meer is en daarmee leren omgaan. Ontwikkelen wat nog kan om zo weer de balans te vinden. Je kunt je voorstellen hoe frustrerend dit soms kan zijn. Hierdoor kunnen de bewoners zich agressief uiten en is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat en de nodige levenservaring hebt.
"Achter elke voordeur schuilt een andere zorgvraag." | Sharon, Persoonlijk begeleider NAH
Hoe ga je helpen?
Jij toont als begeleider NAH je betrokkenheid bij de cliënten en hun sociale omgeving. Je biedt de zorg vanuit een cliëntvolgende houding. Je kunt gedrag lezen en daarop inspelen. We werken vanuit de behandelmethode Triple-C: je mag hier jezelf zijn en we accepteren je zoals je bent.

Dit bieden wij
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2110,- tot maximaal € 3452,- (FWG 35/ 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je opleiding en ervaring als begeleider.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde mbo opleiding op minimaal niveau 3 in de gezondheids- of welzijnszorg, afhankelijk van de functie die je wil.
 • Je hebt kennis van en ervaring met complexe zorgvragen van cliënten met NAH.
 • Je bezit de persoonlijke kwaliteiten om 1-op-1 begeleiding goed neer te zetten en tevens kleinschalige groepsdynamiek subtiel aan te sturen.
 • Je staat sterk in je schoenen.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken! Een gesprek en een meedraaidienst is onderdeel van de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou kennis te laten maken met onze werkwijze. Twijfel je of dit bij jou past? Dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden bij 's Heeren Loo!

Heb je vragen over de vacature begeleider NAH? Bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82 50 14 70 of Debbie Keulen via 06-23 72 96 44.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen worden direct beantwoord!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) ADL medewerker
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Begeleider/Werkbegeleider
Groepsbegeleider
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Medewerker Meerzorg
Pedagogisch medewerker
Persoonlijk Begeleider
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 26-07-2022
Reageer voor 23-08-2022
Nummer 112849

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland