Begeleider NAH Lookwartier - Doetinchem
Zozijn

Houd jij wel van een uitdaging en sta je stevig in je schoenen? Voor onze locatie het Lookwartier in Doetinchem zoeken wij een

Ondersteuner met een dienstverband van 28 – 32 uur per week (80-90%)

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de cliënt met een complexe zorgvraag op basis van het zorgplan. Je bent alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan volwassenen in de woon- en leefsituatie; de begeleiding en ondersteuning is gericht op het handhaven en/of bevorderen van het sociaal, emotionele en maatschappelijke leven van de cliënten. Bij Op Pad doen we dit met gebruikmaking van de methodiek “Hooi op je vork”.
Je draait mee in de slaapdiensten.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Wie zijn wij
Op Pad van Zozijn is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met NAH. Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. In iedere woning wonen cliënten met een soortgelijke ondersteuningsvraag. Het Lookwartier in Doetinchem is zo'n woning. Het Lookwartier biedt wonen voor volwassenen met NAH. 

Vlakbij het centrum van Doetinchem ligt dit schitterende appartementencomplex van Op Pad. Het complex bestaat uit zestien appartementen. Hier wonen cliënten zelfstandig met in de nabijheid begeleiding. Iedere cliënt vult de begeleiding op een eigen manier in.
Op loopafstand van het Lookwartier bevindt zich nog een appartementencomplex aan het Erdbrinkplein, daar bieden we ondersteuning aan vijf cliënten.

's Nachts is er een begeleider aanwezig (slaapdienst). Dat betekent dat er 24-uurs ondersteuning wordt geboden waar dat nodig is. 

Wat verwachten we van onze nieuwe collega?

 • Je hebt een relevante opleiding in de gezondheidszorg op minimaal kwalificatieniveau 3 en werkervaring in de gehandicaptenzorg en/of NAH.
 • Je hebt kennis van psychische problematiek en hebt bij voorkeur een GGZ achtergrond
 • Je hebt grip op je eigen onrust en je bent creatief in het vinden van oplossingen.
 • Het krijgen en het geven van feedback gaat je gemakkelijk af.
 • Ook is het onmisbaar dat je goed kunt schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus van de cliënten.  
 • Je kunt zelfstandig uitvoering geven aan de activiteiten voorkomend uit het zorgplan, methodisch werken en je grenzen bewaken.
 • We hebben ook veel lol met elkaar, dus een gezonde dosis humor is onmisbaar.  
 • Levenservaring en zelfvertrouwen zijn de belangrijkste eigenschappen. 

Dit bieden wij

 • Een enthousiast en professioneel team waarbinnen je je verder kunt ontwikkelen!
 • Verder bieden we een salaris in FWG 35 van de cao gehandicaptenzorg,  een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Op het gebied van werktijden vragen we enige flexibiliteit, hier tegenover staan diverse toeslagen voor onregelmatigheid (conform CAO gehandicaptenzorg).
 • Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Past dit helemaal bij jou?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Solliciteren kan via de knop ‘solliciteren’. Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaat gevonden wordt, de vacature wordt gesloten. Zolang de vacature zichtbaar is, is de kandidaat nog niet gevonden.

We vragen referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) op. De verkregen informatie kan, mede, een rol spelen bij een eventuele aanstelling. 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Wonen Lookwartier Doetinchem
Postcode 7001EJ
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Informatie verkrijgen bij Colette Huis in 't Veld, teamondersteuner NAH, 06-22631181
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 03-11-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 03-11-2021
Nummer 72413
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn