Begeleider NAH Meestersstraat - Doetinchem
Zozijn

Ben jij flexibel, sociaal en heb jij echte aandacht? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Wij zoeken voor Wonen een ervaren en flexibel in te zetten

Ondersteuner met een dienstverband 80% (28,8 uur per week)

Wat ga je doen 
Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan volgens de methodiek ‘Hooi op je Vork’. Het bieden van ADL- en medische zorg is een belangrijk onderdeel. Je bent alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van het zorgplan en bespreekt dit zo nodig met de Persoonlijk Begeleider NAH-LG. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn (maatschappelijke) netwerk en bij de vrijetijdsbesteding. Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Wie zijn wij 
Zozijn-Op Pad is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met NAH. Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. In iedere woning wonen cliënten met een soortgelijke ondersteuningsvraag. De Meestersstraat in Doetinchem is zo'n woning. Meestersstraat wonen biedt ondersteuning aan volwassenen met NAH.

De locatie Meestersstraat bevindt zich nabij het centrum van Doetinchem in een rustige woonwijk. Het complex bestaat uit vierentwintig appartementen. Zestien van deze appartementen zijn verbonden aan Meestersstraat wonen. Er wordt wonen met begeleiding in de nabijheid en ADL zorg geboden. Er zijn 2 huiskamers waar cliënten gebruik van kunnen maken. Hier worden ook gezamenlijke maaltijden en koffiemomenten aangeboden. Er wordt een 24-uurs ondersteuning geboden, wat betekent dat er `s nachts ook begeleiding aanwezig is (slaapdienst).

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk. Liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning kunnen we alleen bieden vanuit een dialoog; dit is onze grondhouding. Dialoog is samenspraak: je luistert naar elkaar en wisselt met elkaar van gedachten. Je sluit aan bij het denken en voelen van de ander. Daarbij maakt het niet uit wie die ander is: cliënt, verwant, vrijwilliger, collega , leidinggevende of een relatie van Zozijn.

Herken jij je in het volgende ?
Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal niveau 3, kennis van en ervaring met de doelgroep NAH. Jouw voorkeur gaat uit naar het werken op een zorg-intensieve groep. Je bent flexibel, sociaal, communicatief, proactief, liefdevol, vakkundig en vindingrijk. Je kunt methodisch (planmatig) werken en goed samenwerken.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan vol afwisseling
  • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd hoort bij gebleken geschiktheid en onveranderde bedrijfsomstandigheden, tot de mogelijkheid. Interne medewerkers behouden hun huidige aanstelling.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
  • Als ondersteuner een salaris van maximaal € 2766,- bruto (met ingang van 1 juni 2021 € 2853,-) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - wonen Meesterstraat Doetinchem
Postcode 7001EJ
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Annelies Donderwinkel, manager NAH, 06 21381794 of bij Colette Huis in 't Veld, teamondersteuner NAH, 06-22631181
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 19-04-2021
Reageer voor 30-05-2021
Nummer 66037
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn