Begeleider NAH Oranjesingel - Doesburg
Zozijn

Zie jij het als jouw opdracht om samen met een cliënt te onderzoeken wat zijn leven mooier en waardevoller maakt en geniet je ervan als hij, met jouw hulp, zijn doelen hierin bereikt? Ben jij een opgewekte collega met initiatief en lef? Dan is dit de baan voor jou!

Wij zoeken een ervaren
Ondersteuner

Wat ga je doen 
Je ondersteunt de cliënten op basis van de zorgvragen uit het zorgplan volgens de methodiek ‘Hooi op je Vork’. Je bent alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit zo nodig met de Persoonlijk Begeleider NAH-LG. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contact met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn (maatschappelijke) netwerk en bij de vrijetijdsbesteding.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Wie zijn wij 
Zozijn-Op Pad is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met NAH. Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. In iedere woning wonen cliënten met een soortgelijke ondersteuningsvraag.

De Oranjesingel is een woonlocatie in Doesburg. Deze locatie biedt woonplek aan 9 mensen met niet aangeboren hersenletsel en er is één logeerplek beschikbaar. Daarnaast wonen er nog vier cliënten op het Keiserplein (dit is op loopafstand van de Oranjesingel). Op zowel de Oranjesingel als het Keiserplein wonen cliënten zelfstandig met in de nabijheid begeleiding. Iedere cliënt vult de begeleiding op een eigen manier in.

's Nachts is er een begeleider aanwezig. Dat betekent dat er 24-uurs ondersteuning wordt geboden waar dat nodig is.

Herken jij je in het volgende ?
Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal niveau 3, kennis van en ervaring met de doelgroep NAH en een reflecterend en relativerend vermogen. 
Je bent flexibel, sociaal, communicatief, proactief, liefdevol, vakkundig en vindingrijk.
Je kunt methodisch (planmatig) werken en goed samenwerken.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan vol afwisseling
  • Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van een jaar. Verlenging of omzetting naar onbepaalde tijd hoort bij gebleken geschiktheid en onveranderde bedrijfsomstandigheden, tot de mogelijkheid. Interne medewerkers behouden hun huidige aanstelling.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
  • Als ondersteuner een salaris van maximaal € 2675,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%

Enthousiast? Wij ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk. De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Wonen doesburg
Postcode 6982GZ
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Colette Huis in t Veld, teamondersteuner NAH 06-22631181 of bij Annelies Donderwinkel, manager NAH, 06-21381794
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 13-11-2020
Reageer voor 31-12-2020
Ingangsdatum 13-11-2020
Nummer 55960
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn