Begeleider
's Heeren Loo Oost-Nederland

Functieomschrijving

Onze locatie in Nieuwleusen is een voorziening voor 7 cliënten vanaf 18 jaar, met een lichte verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsvraag. Een aantal van de cliënten zal instromen uit behandelcentra. Zij zijn veelal uitbehandeld, maar hebben vanwege bijkomende gedrags- en/of psychiatrische problematiek blijvend intensieve begeleiding nodig. Het belangrijkste doel van deze woning is de cliënten een prikkelarme omgeving te bieden, waarbij ze op een laagdrempelige manier kunnen meedoen in de samenleving.

De cliënten worden begeleid binnen wonen, dagbesteding en vrije tijdsbesteding. Dit wordt allemaal in en om de woning geboden.

Op deze locatie wonen cliënten die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. De meeste hebben  naast een verstandelijke beperking ook psychische problemen hebben. Deze cliënten vinden het soms moeilijk hun emoties te beheersen. Door jouw manier van begeleiden zorg je dat zij rust, structuur en regelmaat ervaren. Jij laat je niet leiden door het verleden of het gedrag van de cliënt, maar je blijft juist de mens achter het gedrag zien. Je herkent en signaleert de ondersteuningsvraag en weet hier met jouw kwaliteiten op in te spelen.

Als begeleider in Nieuwleusen werk je vanuit een team op wonen en dagbesteding naar het doel van de cliënt, 1 op 1 of met een klein groepje cliënten. Je begeleidt op basis van hun individuele begeleidingsvraag en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het begeleidingsplan en de afspraken die hierin zijn gemaakt. Je bent een belangrijke spil in het begeleidingsproces. Het is noodzakelijk dat je zelfstandig en klantvolgend kunt werken, hier flexibel mee om kunt gaan en dat je stevig in je schoenen staat. De begeleidingshouding wordt afgestemd op de hulpvraag, de ondersteuningsbehoefte en de houding van de cliënt. Je signaleert ontwikkeling en/of stagnatie in de begeleiding, kunt deze interpreteren en multidisciplinair omzetten naar acties. Je kunt adequaat handelen, wat in de praktijk ook bewust 'niet handelen’’ kan zijn. Als begeleider weet je conflictsituaties goed te begeleiden.

 

Dit ben jij

Dit bieden wij

  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%.
  • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen (voor meer informatie zie de CAO gehandicaptenzorg).
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van FWG 40.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Bijzonderheden

Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Linda Pieters en ik ben recruiter. Je kan me bereiken op: 06 - 12 09 05 64

De gesprekken worden gedurende de procedure gevoerd.

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 10:00 tot 11:00 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Intern nummer 4976
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Nieuwleusen
Postcode 7711 CM
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 06-11-2020
Reageer voor 26-11-2020
Ingangsdatum 06-11-2020
Nummer 55872

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland