Begeleider (niveau 3 of 4) voor jongeren-woongroep matig tot zeer ernstig verstandelijk beperkt
SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Wat ga je doen?

Voor een kleinschalige woonlocatie in Zwolle van onze cliënten zijn wij op zoek naar een enthousiaste begeleider.
Op de afdeling wonen zes jongeren in de leeftijd van 15 tot 22 jaar met een matige verstandelijke beperking tot zeer ernstige meervoudige beperking. Kom jij werken in deze fijne en veilige woonomgeving waar veel aandacht is voor ontwikkeling?

Wat ga je doen?
Als begeleider zorg je voor de dagelijkse zorg en begeleiding voor de cliënten. Je werkt samen in een team van begeleiders niveau 3 en 4. Je hebt een uitvoerende functie waarbij je samen met je collega’s bepaalt wie welke taak oppakt. Je legt de zorg vast in de systemen en neemt deel aan werkoverleggen en cliëntbesprekingen. Ook heb je een signalerende rol waarbij je continu kijkt of de zorg goed verloopt. De coördinator IOP is je manager voor zorginhoudelijk onderwerpen en natuurlijk maak je direct afspraken met je collega's: samen vormen jullie een topteam!
 
Met jouw natuurlijke talent om je in de belevingswereld van onze bewoners te verplaatsen, handel je altijd in het belang van de cliënt en hun verwanten. Met een creatieve begeleiding ben je in staat om (binnen de kaders) de cliënt een gevoel van vrijheid en zelfstandigheid te geven. Hierbij houd je rekening met de competenties van de cliënt.

Jouw team
Woonlocatie Fonteinkruid is gelegen in de Zwolse wijk Stadshagen. Binnen het Fonteinkruid woont een gevarieerde doelgroep. Het Fonteinkruid kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid wat leidt tot ‘korte lijnen’ en een prettige werksfeer.

Jij gaat werken op afdeling 3A. Op deze afdeling wonen zes jongeren in de leeftijd van 15 tot 22 jaar met een matige verstandelijke beperking tot zeer ernstige meervoudige beperking. Een jongerengroep waar veel aandacht is voor ontwikkeling en een fijne en veilige woonomgeving. Iedere jongere heeft een eigen slaapkamer en badkamer, zij delen een huiskamer. Overdag gaan de jongeren naar externe dagbesteding.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevant diploma op mbo niveau 3 of 4.
  • Je bent zorgzaam en straalt rust en vertrouwen uit naar cliënt en aanverwanten.
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien, conform het rooster.
  • Je bent flexibel en staat met beide benen op de grond. Je bent een echte aanpakker.

Arbeidsvoorwaarden

  • Afhankelijk van opleiding en salaris ontvang je tussen €1.938 en €2.882 bruto per maand exclusief onregelmatigheidstoeslag gebaseerd op een volledig dienstverband.
  • Je werkt 24-28 uur per week.
  • In eerste instantie is een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar van toepassing, met na dat jaar de intentie tot een vast dienstverband.
  • SEIN kent een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen.
  • Er zijn volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en veel mogelijkheden om je bij te scholen op het gebied van epilepsie. 

Solliciteren

Je motivatiebrief en CV zien wij graag vóór 21 september 2021 tegemoet via de sollicitatieknop op de website van SEIN.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 23 september.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure en bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.
Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek van 2020 in vergelijking met de Nederlandse Benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap?  Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we trots op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 21.42
Organisatie SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)
Locatie SEIN, locatie Fonteinkruid in Zwolle
Postcode 8043NH
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Yvette Vos, Coördinator IOP, via 0388457260 of yvos@sein.nl
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-09-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 21-09-2021
Nummer 71089

SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) vervult een belangrijke functie in de gespecialiseerde epilepsiezorg. Voor het Noordoosten van Nederland is er een kliniek gevestigd in Zwolle en zijn er poliklinieken in de hele regio. Wij bieden observatie, diagnostiek en behandeling in een multidisciplinair verband aan patiënten met veelzijdige en complexe problematiek (medisch en psychopathologisch). Ook onderdeel van SEIN is het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Zwolle met als missie het optimaal uitvoeren van zowel medische als psychologische diagnostiek en behandeling van complexe vormen van stoornissen in slapen en waken. Daarnaast maken medisch wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van contractresearch deel uit van de werkzaamheden van het centrum. In de Zwolse wijk Stadshagen wonen zo'n 40 cliënten in de woonvoorziening Fonteinkruid. Deze cliënten hebben epilepsie en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij bieden daarbij zorg die zo gewoon als mogelijk, zo bijzonder als noodzakelijk is.

Meer over SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)