Begeleider gehandicaptenzorg Wilp
Zozijn

Als begeleider werken op ons landgoed in Wilp
Je bent er vast eens voorbijgereden. Landgoed De Lathmer. Op het autoluwe landgoed zijn allerlei voorzieningen zoals woningen, dagcentra, een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is lucht, ruimte en natuur in overvloed.

Bij ons wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar. Zij voelen zich thuis in deze beschermende leefomgeving. De ondersteuning is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Welke ondersteuning daarvoor nodig is? Dat verschilt per persoon: elke bewoner heeft een eigen zorgvraag.

Ook is er op ons landgoed alle ruimte voor jou als begeleider. We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, de cliënten en jouw collega’s. 

Werken als begeleider bij ZoZijn
Heb jij de juiste motivatie, passende opleiding (kwalificatieniveau 3, of 4, MZ, VIG of verpleegkundige, heb je kwalificatieniveau 2 dan bieden we je een opleiding op maat ) Dan openen we voor jou graag de deuren op ons landgoed. Dat kan sneller dan je misschien denkt. We hebben namelijk een razendsnelle sollicitatieprocedure. Al binnen 1 week kan jij jouw handtekening onder de arbeidsovereenkomst zetten. In die overeenkomst vind je sowieso het bruto maandsalaris. Dat is tussen €2178,00 en € 3009,00 o.b.v. 36 uur per week (FW35, cao Gehandicaptenzorg). En natuurlijk is er de eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook staat er wat wij met elkaar hebben afgesproken over het aantal uren dat jij wilt werken.

Niet alleen de deuren van ons landgoed gaan voor je open. Ook die van ons eigen opleidingscentrum. Hier bieden we een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Van verplichte trainingen zoals Wet Zorg en Drang tot een verdiepende cursussen. Ook kan je fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Regio Oost-Veluwe Wilp
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in overleg
Informatie verkrijgen bij Trudie Pol 0651408784 of Edwin Lindelauf 0615214984
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 05-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Nummer 110657
Doorsturen Bekijk PDF