Begeleider ouderen/ EMB (inval)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je geeft mensen met een ernstige meervoudige beperking hun dagelijkse zorg
  • Je kent ze goed en je bent altijd dichtbij
  • Je daagt ze uit, met zoveel mogelijk nieuwe prikkels en activiteiten

Geeft het jou energie om onze ouder wordende cliënten te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen? En ben jij flexibel inzetbaar en vind je het fijn om bij te springen wanneer nodig? Dan is dit je kans om aan de slag te gaan als Begeleider op onze locatie Kanaalstraat in Heerde!

Wij zoeken een flexibel inzetbare begeleider voor onze intensieve zorglocatie de Kanaalstraat, waar zorg wordt geboden aan zowel ouder wordende cliënten als cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB). Op de afdeling waar deze vacature voor open staat, wonen met name ouder wordende cliënten met een grote vraag op het gebied van begeleiding.

Je zoekt samen met je collega’s naar zinvolle activiteiten en geeft daarbij de ruimte aan de cliënt om trots op zichzelf te zijn. Je ondersteunt ze bij het behalen van hun doelen, waarbij je uitgaat van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je denkt ontwikkelingsgericht en biedt vanuit de hulpvraag begeleiding. Op de locatie Kanaalstraat werkt een hecht team van betrokken collega’s. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.

Vorig jaar kwam Phi logeren op onze locatie, kijk hier voor een indruk. 

Functie eisen

Niveau
mbo niveau 3

Over jou
Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding binnen de zorg, bijvoorbeeld Medewerker Maatschappelijk Zorg. Bij voorkeur heb je al enige stage- en/of werkervaring opgedaan binnen de Gehandicaptenzorg.

Anderen omschrijven jou als een positief en stabiel persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor. De cliënt staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en weet op de juiste manier te anticiperen in verschillende situaties. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega’s.

Uren per week
Het gaat om een functie op basis van flexibele inzet. 
Er wordt met slaapdiensten gewerkt, waar je ook op ingezet kan gaan worden.

Inschaling

Dit krijg je van ons  
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?  
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór 31 december via de sollicitatieknop op deze pagina, of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1998. Heb je nog vragen? Bel dan Locatiemanager Loes van der Veen. Je kunt haar bereiken op nummer 0611051938. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs. 

Type Vacature
Intern nummer 1998
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Kanaalstraat Heerde
Postcode 8181 HV
Stad Heerde
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren van 6
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Basisbegeleider
Begeleider niveau 3
Overig
Persoonlijk Begeleider
Woonbegeleider
Publicatiedatum 06-12-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 49743

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg