Begeleider ouderen
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Geef jij mij vertrouwen zodat ik van mijn dagactiviteiten kan genieten. Help jij mij waar ik het niet meer zelf kan? Begrijp jij echt wat ik bedoel ook al kan ik mij soms niet goed uiten?"

Waar ga je werken?
Onze woning ligt in het mooie zorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. Bij ons wonen mensen in de leeftijd van 50 tot 80 jaar. Onze cliënten hebben een cognitief en sociaal emotioneel laag niveau. Dit maakt dat verbaal communiceren niet altijd makkelijk is. Samen met een vast team van acht personen en een paar oproepkrachten zorg jij voor deze lieve ouderen. Op deze woning komt geen fysieke agressie voor.

Wie ga je helpen?
Onze cliënten zijn ouder wordend en naast hun verstandelijke beperking komen er steeds meer lichamelijke beperkingen bij. De meeste bewoners hebben gedeeltelijk of volledige overname van dagelijkse zorg. Dit kan ervoor zorgen dat de zorg fysiek zwaar kan zijn. We maken gebruik van diverse hulpmiddelen zoals tilliften.

Hoe ga je helpen?
Jouw manier van helpen is in contact blijven met onze cliënten. Dit betekent continue de verbinding blijven zoeken en gelijkwaardig te communiceren. Door jouw kennis en ervaring met deze doelgroep weet jij als geen ander wat de bewoners bedoelen en hebben zij mede dankzij jou een fijne oude dag.

Je weet nooit wat de volgende dag brengt, jij beweegt mee in het ouder worden van deze bewoners en kan snel schakelen waar nodig.

Dit bieden wij
  • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een werkweek tussen de 24 en 28 uur.
  • Vast en stabiel team met een ervaren manager.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2110,- en maximaal € 3009,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
Dit ben jij
  • Je hebt een afgeronde relevante zorggerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 3.
  • Je hebt al enige ervaring opgedaan binnen de gehandicaptenzorg.
Sollicitatieprocedure
We willen graag kennis met je maken! Een gesprek en een meedraaidienst hoort bij de procedure om een goed beeld van jou te krijgen en jou kennis te laten maken met onze werkwijze. Twijfel je of dit bij jou past? Dan kijken we graag met jou naar andere mogelijkheden bij 's Heeren Loo!

Kunnen wij je verder helpen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met Saskia Poolman (manager zorg) via telefoonnummer 06 - 13 42 53 46 of bel of app met recruitment: Joëlla Morssink via 06-82 50 14 70 of Debbie Keulen via 06-23 72 96 44.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen beantwoorden wij direct!

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Buurtmaatschappelijk werker
Publicatiedatum 23-06-2022
Reageer voor 25-07-2022
Nummer 111961

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland