Begeleider ouderen (Flex)
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Kun jij mijn vraag begrijpen en vertalen? Zorg jij voor me, maar kun je er ook voor zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf blijf doen? Help je bij het creëren van een ontspannen sfeer zodat ik echt van een moment kan genieten?

Waar ga je werken?
In het rustige en groene Voorst staan diverse woon- en dagbestedingslocaties, waar ouder wordende cliënten wonen en werken. Er zijn twee woonlocaties met 24-uurs zorg voor cliënten met een somatische zorgvraag en een locatie in het woonzorgcentrum in Voorst. Hier wonen cliënten (LVB) zelfstandig en ligt de nadruk op de begeleidingsvraag.

Als begeleider in onze flex word je ingezet op deze diverse locaties om de cliënten te begeleiden en verzorgen. In jouw functie kun jij je richten op de echte vraag van de cliënt. Dit komt doordat je geen extra (administratieve) taken hebt. Als begeleider in de flex kun jij je kennis delen met collega's, maar ook van hen leren. Daarnaast kun je meteen kijken welke locatie het beste bij je past. Ook je inzet op andere locaties in de regio behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een hele afwisselende en uitdagende functie binnen kleinschalige en professionele teams!

Wie ga je helpen?
In de begeleiding en verzorging van ouderen met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliënt. Je houdt in stand wat de cliënt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. Vaak hebben oudere cliënten een brede zorgvraag. Ook hier zie jij de uitdaging in. Want naast hun verstandelijke beperking verouderen zij fysiek en kan er daarnaast ook sprake zijn van autisme of dementie. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. Zo zorg je ervoor dat de cliënt een prettige en veilige oude dag heeft.

Hoe ga je helpen?
Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie. Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval ben je flexibel. Want jij staat, waar gaten vallen. Je bent soms misschien een nieuw gezicht, maar geen vreemd gezicht. Want door jouw kennis en ervaring weet je wat cliënten nodig hebben, ook als je ze minder goed kent. En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je collega's.

Dit bieden wij
 • Een (flex)contract voor een half jaar van max. 24 uur per week. Bevalt het werk? Dan zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden!
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag 8% in mei.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen (voor meer informatie zie de CAO gehandicaptenzorg).
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding in de gezondheids- of welzijnszorg op minimaal niveau 3 (Bijv. MMZ, SPW, Verpleegkunde)
 • Je hebt kennis en ervaring in het begeleiden en verzorgen van de ouder wordende cliënten en hun specifieke ondersteuningsvragen.
 • Je bent sociaal sterk, je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent geduldig en stressbestendig.
 • Je kunt improviseren en bent ondernemend.
Sollicitatieprocedure
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Jan Gert Hamberg, manager zorg, via telefoonnummer 06 - 10 96 53 95. Heb je algemene vragen? Neem dan contact op met Bram Spanjersberg, recruitment, op telefoonnummer 06 - 51 72 52 20

Wil je direct solliciteren? Hartstikke leuk! We zien je CV en motivatie graag tegemoet. We voeren doorlopend sollicitatiegesprekken. Na een positief eerste gesprek ga je een dienst meedraaien.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Postcode 7413 AP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider wonen
Publicatiedatum 28-07-2022
Reageer voor 18-08-2022
Nummer 112917

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland