Begeleider ouderen met dagbesteding
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Signaleer jij lichamelijke of geestelijke veranderingen bij mij? Wil jij je inzetten om erachter te komen wat ik allemaal nog wel zelf kan? En help je mee aan een veilige woonomgeving waar ik mij prettig en thuis voel?"

Waar ga je werken?
Jij gaat werken op één van onze ouderen woningen. De meesten bewoners zijn tussen de 30 en 78 jaar oud. Wij gaan samen kijken in welk team jij je het prettigst voelt en met welke bewoners jij de beste klik hebt. Je werkt standaard lange diensten omdat wij werken met een integrale dagbesteding. Je kunt dus ook lekker je creativiteit kwijt. Wij werken met een vroege dienst en een late dienst, je hoeft dus geen slaap of nachtdiensten te draaien.

Je wordt onderdeel van een gezellig en vast team met een vaste betrokken manager. Heb je nog niet zoveel ervaring in de zorg maar wel een afgerond diploma? Ook voor jou hebben wij plek en zullen onze ervaren begeleiders jou de kneepjes van het vak leren.

Wie ga je helpen?
Het uitgangspunt in jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliënt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt. De ouderen kunnen zich wel verstaanbaar maken en het is ook echt een gezellig clubje onder elkaar. Over het algemeen heerst er een gemoedelijke huiselijke sfeer en is er veel mogelijk om leuke dingen te ondernemen met de cliënten zoals een visje halen in het dorp of een dagje Dolfinarium.

Je wordt onderdeel van een gezellig en vast team met een vaste betrokken manager. Heb je nog niet zoveel ervaring in de zorg maar wel een afgerond diploma? Ook voor jou hebben wij plek en zullen onze ervaren begeleiders jou de kneepjes van het vak leren.

Hoe ga je helpen?
Je bent natuurlijk een zorgtopper. Je weet wat je kwaliteiten zijn die passen bij de zorgvraag van de cliënten: rust, duidelijkheid en betrokken. Dan wordt het inderdaad tijd dat je solliciteert.

Door "helpen op jouw manier" willen we graag aan jou laten zien dat welke kwaliteit je ook hebt, je bij ons welkom bent. Help jij juist door duidelijkheid en voorspelbaarheid waardoor de cliënten zich veilig voelen? Of doe je veel vanuit je gevoel en kun je daardoor aanvoelen waar de angst zit van de cliënt en hem zo een veilig gevoel geven? Wij als collega's helpen elkaar ook. Door eerlijk te zijn, door elkaar aan te spreken en door samen lol te hebben in het werk. Want nee, het is natuurlijk niet altijd leuk en makkelijk, maar samen doen we het voor onze cliënten die onze zorg zo hard nodig hebben.

Dit bieden wij
  • We bieden jou een contract voor de duur van een jaar, met daarna de mogelijkheid voor een vast contract.

  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2110,- en maximaal € 3452,- (FWG 35 / 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.

  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.

  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.

  • 8 uurs diensten

Dit ben jij
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde zorg gerelateerde opleiding vanaf mbo-niveau 2 (Verzorgende-IG, Verpleegkundige, mwd, spw, mmz of sph).
  • Je bent alert en door jouw observerend vermogen zie je de vraag van de cliënt zonder dat deze wordt uitgesproken.
  • Je bent positief ingesteld en flexibel inzetbaar, zowel op de woning als op de dagbesteding en op verschillende tijden (ochtend, middag en avond, doordeweeks en in het weekend).
Zoek je alleen voor in het weekend een (bij)baan? Ook dan kun je reageren!

Sollicitatieprocedure
Er is altijd een plekje te vinden voor toppers zoals jij! Ik kan mij voorstellen dat je enorm enthousiast bent geworden na het lezen van de tekst, solliciteer dan direct.

Heb je vragen over de vacature of andere vragen? Neem dan gerust contact op met Joella Morssink, recruiter, via telefoonnummer 06 - 82 50 14 70 of Debbie Keulen, medewerker recruitment 06 - 23 72 96 44

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 12-05-2023
Nummer 110861

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland