Begeleider Overkempe Olst 18-24 uur
DeSeizoenen

Functieomschrijving

Voor onze locatie Nel Lievegoed Schatbornhuis zijn wij op zoek naar 2 Begeleiders.

Wat ga je doen als begeleider op het Nel Lievegoed Schatbornhuis? Op het Nel Lievegoed Schatbornhuis wonen in totaal 9 volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De cliënten hebben behoefte aan een ontspannen sfeer, ritme middels dag- en weekprogramma, emotionele nabijheid en fysieke aanwezigheid. Een aantal cliënten krijgen ondersteuning in de ADL. Als begeleider ondersteun en verzorg je de cliënten. We werken vanuit de antroposofische inspiratie waarbij de waarden gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en tegenwoordigheid van geest centraal staan. Wij denken daarbij in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Je hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Hiervoor beschik je over coachende vaardigheden en een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3 of hoger.

Inschaling

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. De functie is in eerste instantie voor de duur van een jaar en bij gebleken geschiktheid wordt deze omgezet in onbepaalde tijd. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 40. Verder bieden we je goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering.

Bijzonderheden

Interesse in deze vacature?

Dan nodigen wij je van harte uit om vóór 22 juni 2021  je interesse kenbaar te maken. Clustermanager Ageeth Knoop ziet je motivatie en C.V. graag tegemoet op werkenbij@deseizoenen.org o.v.v. “Begeleider Schatborn”.

Wil je eerst meer informatie voordat je gaat solliciteren neem dan contact op met  Ageeth Knoop (06 – 31 03 61 04)

Type Vacature
Organisatie DeSeizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 09-06-2021
Reageer voor 21-06-2021
Ingangsdatum 21-06-2021
Nummer 68902
Doorsturen Bekijk PDF

DeSeizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over DeSeizoenen