Begeleider Project PRO Plus
Trajectum

Functieomschrijving

Ga jij geen uitdaging uit de weg en raak jij juist gemotiveerd om het tegendeel te bewijzen wanneer iets als onmogelijk wordt gezien? Dan dagen wij je bij deze uit om samen met een nieuw op te zetten team vorm te gaan geven aan de begeleiding van extreem moeilijk te begeleiden cliënten!

 

Wat bieden wij jou?
Op zeer korte termijn gaan wij starten met het project PRO Plus, waar we jou veel kunnen bieden:

Een ‘onmogelijke uitdaging’:
Ga jij geen uitdaging uit de weg en raak jij juist gemotiveerd om het tegendeel te bewijzen wanneer iets als onmogelijk wordt gezien? Dan dagen wij je bij deze uit om samen met een nieuw op te zetten team vorm te gaan geven aan de begeleiding van extreem moeilijk te begeleiden cliënten!

Een écht bijzondere werkplek:
Misschien heb je wel eens gehoord van ons project Pro op locatie Groot Hungerink in Eefde waar wij hulp en begeleiding bieden aan mensen met een licht verstandelijke beperking die zich in een uitzichtloze situatie bevinden. Het gaat om mensen met een veelbewogen hulpverleningsgeschiedenis die zich kenmerkt door veel overplaatsingen vanwege incidenten met agressie, waardoor voor hen het perspectief op een langdurige woonplek ontbreekt. Bij Project Pro mogen deze cliënten blijven wonen ongeacht hun gedrag. Project PRO Plus biedt ruimte aan in eerste instantie één cliënt die heel veel behoefte heeft aan veiligheid en zekerheid en die we met zeer intensieve begeleiding en behandeling weer zover willen krijgen dat hij kan meedraaien in een groep. Hoe we dat gaan doen? Daar kom jij om de hoek kijken!

Inspraak in begeleidingsplan Project PRO Plus:
Jij krijgt de ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten en het begeleidingsplan samen met het nieuw op te zetten team vorm te geven. Er wordt een team gevormd van 13 personen met een regiebehandelaar, teammanager, begeleiders, etc. Er staat nog niets vast, alles wordt samen besloten en afgestemd en jouw inbreng wordt erg op prijs gesteld.

Uitdagende werkzaamheden:
Als begeleider werk je met een naaste collega in een 2-op-1 situatie. Samen zorgen jullie ervoor dat de cliënt zich zo veilig mogelijk voelt en tegelijkertijd zoveel mogelijk het gewone leven kan ervaren. Je werkt hierbij volgens de Trajectum methodiek. De cliënt kan uit onmacht en een gevoel van onveiligheid agressief reageren naar zijn omgeving en zichzelf, waarbij het voor jou de uitdaging is dit zoveel mogelijk te voorkomen. Je kunt dus echt terug naar de basis van jouw functie als begeleider: Echte aandacht en tijd voor je cliënt. Bijzonder aan jouw werk is daarnaast dat je komt te werken binnen een project waarbij wetenschappelijk onderzoek gedaan wordt naar deze manier van zorgverlening. Jij maakt dus niet alleen voor je cliënt het verschil, maar draagt ook een steentje bij aan de wetenschap!

Functie eisen

Wat breng je mee?
Je hebt door je eerder opgedane werkervaring als Begeleider zeer goede zelfkennis opgedaan en weet daardoor van jezelf dat je je mannetje/vrouwtje wel staat. Je hebt commitment en passie om met deze moeilijke doelgroep aan de slag te gaan en wil je voor 100% inzetten om je cliënt echt te helpen in het leven.

Daarnaast heb/ben je:

 • Minimaal in het bezit van een afgeronde mbo-4 opleiding richting zorg of begeleiding;
 • Lef, doorzettingsvermogen en kun je goed met teleurstellingen omgaan;
 • Positief en enthousiast.

Inschaling

Goede arbeidsvoorwaarden:
Uiteraard horen bij deze bijzondere werkplek ook goede arbeidsvoorwaarden. Wij hebben veel aandacht voor jouw loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden en onze overige arbeidsvoorwaarden zijn ook goed geregeld:

 • Een contract voor 16-32 uur per week, net wat jou het beste uitkomt;
 • 8 uursdiensten in de vorm van dag-, avond;
 • Salariëring conform cao;
 • Een jaarcontract met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd, omdat we hopen dat je langer bij ons blijft;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen. 

Bijzonderheden

Wil je meer weten of direct solliciteren?
Wil je meer informatie? Bel of stuur een WhatsApp berichtje naar onze Persoonlijk Begeleider Britt Boerman 06-21404431 of mail naar bboerman@trajectum.info

Of ben je net zo enthousiast over Project PRO Plus als wij? Solliciteer dan direct via de button ‘direct solliciteren’.

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen op onze locatie in Eefde!

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Britt Boerman, 06-21404431
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 11-10-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-10-2021
Nummer 71755

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum