Begeleider (slaapdienst) | Fidens
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie 'Fidens' is op zoek naar een Begeleider voor in de slaapdienst, 18 uur per week (3 nachten).

Wat vinden we belangrijk?

Op dit moment woon ik tijdelijk beschermd, hier werk ik aan mijn herstel. Door het maken van kleine stapjes krijg ik steeds meer regie over mijn eigen leven. Ik wil graag weer zelfstandig gaan wonen en werken. Ik wil een zo gewoon mogelijk leven. Dit zal niet altijd lukken en daar heb ik ondersteuning van de begeleiding bij nodig. Als het dan weer wat beter met mij gaat, kan de ondersteuning voor mij worden afgebouwd. Het lukt mij dan zelf beter om aan mijn zelfstandigheid te werken. Het is voor mij niet helemaal bekend wanneer ik helemaal zelfstandig zou kunnen gaan wonen, maar iedere stap vooruit is voor mij belangrijk.

Wij als collega’s vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Je blijft onvoorwaardelijk ondersteuning bieden aan de cliënt. Je bent in staat om tijdens jouw slaapdienst adequaat te handelen en aansluiting te vinden met de cliënt. Wij zijn betrokken en verwachten dat je ons informeert over het begeleidingsproces. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau 3.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).(
  Dezelfde salarisschaal als je collegas Begeleider minimaal € 1.854,- en maximaal € 2.622,- volgens FWG 30 van de cao GGZ (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor bepaalde tijd.
 • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!
 • Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.
 • Collega's die net als jij alles uit de dag halen.

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór 25 januari aanstaande. Een gesprek met de cliëntenraad kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteren’ op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel Rianne Rozema, locatiehoofd, op telefoonnummer 06 206 135 99. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Wil je meer weten over je nieuwe werkplek?
Breng een bezoek aan de website van Fidens.

Type Vacature
Intern nummer 2021-1577
Organisatie Cosis
Locatie Fidens
Postcode 7943 AK
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rianne Rozema, locatiehoofd, op telefoonnummer 06 206 135 99
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 08-01-2021
Reageer voor 25-01-2021
Nummer 56991

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis