Begeleider Smidshuis - Wilp
Zozijn

Begeleider voor het Smidshuis

 

De Wilthagen is een  wooneenheid op het mooie Landgoed De Lathmer in Wilp en bestaat uit 2 woningen: Sterrenboslaan 4 en 6. Op Sterrenboslaan 6 hebben wij een vacature voor een

specialistisch ondersteuner

met een arbeidsduur van 60%.

Dit zijn wij
Op Sterrenboslaan 6 wonen 12 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking en daarbij een psychiatrische en/of persoonlijkheidsstoornis of autisme.

De cliënten hebben een intensieve begeleidingsvraag. Hiernaast hebben zij behoefte aan gezelligheid, respect, humor en interesse. Hierbij is het bieden van nabijheid, duidelijkheid en voorspelbaarheid ook erg belangrijk.

Een interessante en veelzijdige doelgroep waarbij geen dienst hetzelfde is.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je werkt hierbij samen met je collega’s (specialistisch- en coördinerend ondersteuners) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende

Je hebt

 • Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek
 • Een reflecterend en relativerend vermogen

 

Je bent

 • Flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Liefdevol, vakkundig en vindingrijk
 • Een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties

Je kunt

 • Methodisch werken
 • Je grenzen bewaken
 • Goed samenwerken met anderen

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zoals bijvoorbeeld agressiepreventie en -hanteringtraining. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Een uitdagende baan vol dynamiek op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp
 • Een salaris van maximaal € 2807,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40, met een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid is het de intentie om het dienstverband daarna om te zetten in onbepaalde tijd
 • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling, waarbij er eventueel een ontwikkeltraject kan worden afgesproken

Enthousiast?
Als je heel graag zorgprofessional wilt zijn op ons mooie Landgoed, reageer dan via ZorgSelect.
Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht,  referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Intern nummer OV 20-017
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 7 Het Smidhuis 6 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 21
Uren tot 22
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jaap Bolier, manager, tel. 06-29215781, of per e-mail: Jaap.Bolier@zozijn.nl.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 05-02-2020
Reageer voor 01-05-2020
Ingangsdatum 05-02-2020
Nummer 51190
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn