Begeleider
Coöperatie Boer en Zorg

Begeleider gezocht voor onze woonvorm/zorgboerderij in Putten

Gezocht voor een half jaar een enthousiaste begeleider of begeleidster die ons team komt versterken. Het gaat om 14 uur in de week dienst woonvorm (15.30 uur tot 22.30 uur) en 1 maal in de 4 weken een dienst op zaterdag bij de woonvorm, dit is een late dienst met slaap en ontbijt de volgende dag. Je werkt zelfstandig en zorgt voor het avondeten. Je hebt een opleiding gevolgd in de zorg op MBO of HBO niveau. Ook zijn er uren bij de zorgboerderij, 14 uur, een combi van beide banen is mogelijk. Voor vragen kunt u Jacqueline bellen op nummer 06 22569053 of via de mail info@sgvt.nl

Functie eisen

Je hebt een opleiding gevolgd in de zorg op MBO of HBO niveau.

Inschaling

-

Bijzonderheden

Stichting Grensverleggende Talenten biedt begeleiding aan jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS) en aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Hierdoor worden ook de ouders, verzorgers (mantelzorgers) ontlast en ondersteund. De 1 op 1 begeleiding, gegeven door professionele begeleiders, geeft zowel de jongeren als de volwassenen de mogelijkheid om zich in zijn of haar eigen tempo verder te ontwikkelen. Zorg op maat. Dit gebeurt op een kleinschalige locatie, waar rust, natuur en dieren samen komen.

Door het geven van zorg aan dieren en gewassen worden de deelnemers aangesproken op hun mogelijkheden om zelf zorg te geven ipv alleen zorg te ontvangen, Hierdoor ervaren ze de kracht van hun mogelijkheden. De werkzaamheden/activiteiten vinden plaats op en rondom de locatie van de SGVT in Putten.

Type Vacature
Organisatie Coöperatie Boer en Zorg
Locatie Stichting Grensverleggende Talenten
Postcode 3881 LC
Stad Putten
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij Jacqueline van den Brink
Functie(s) Begeleider dagbesteding
Begeleider wonen
Publicatiedatum 13-10-2021
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 30-11-2021
Nummer 71816
Doorsturen Bekijk PDF

Coöperatie Boer en Zorg

Coöperatie Boer en Zorg b.a. is een coöperatie van gekwalificeerde zorgboerderijen. Deze bieden kleinschalige zorg in het groen en worden erkend als aanbieders van kwalitatieve zorg. Ze hebben het keurmerk Kwaliteit laat je zien van de Federatie Landbouw en Zorg of het HKZ-certificaat. Het zijn stuk voor stuk professionele zorgboeren met passie voor hun boerderij.

Meer over Coöperatie Boer en Zorg