Begeleider Stroomdal Schoonebeek
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie Stroomdal is op zoek naar een Begeleider voor 28 tot 32 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

De cliënt: Ik heb begeleiding nodig vanwege mijn gedragsproblematiek. Dit kan ook zijn mijn grensoverschrijdende gedrag welke zich kan uiten in agressieve taal of fysieke uitlating. Mijn ouders kijken samen met het multidisciplinaire team wat ik nodig heb en wat mijn perspectief zal zijn.

Jouw collega's: Samen met je collega's en behandelaars begeleid je het kind en/of jongere in nauwe afstemming met het netwerk. We bieden begeleiding aan het kind of jongere waarbij meerdere problematieken en multidisciplinaire zorg aan de orde zijn. Je hebt kennis van de problematiek van deze doelgroep en bent bereid om je hier verder in te verdiepen. Je hebt kennis en ervaring met methodisch werken. Dit betekent dat je samen met je collega's een passende methodiek/benaderingswijze aanbiedt. Je staat open voor feedback en schroomt niet om dit te geven aan collega's. Je bent een teamspeler en bent transparant in je handelen.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Flexibele instelling in verband met onregelmatigheid van diensten namelijk dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.
  • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collega's begeleider minimaal € 1.906,- en maximaal € 2.801,- volgens FWG 30 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz) en de kans om door te groeien binnen de organisatie.
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor vrijdag 9 september 2022.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Tetje Scholtens, teamcoördinator, telefoonnummer 06 106 851 74 of Miranda Bos, teamcoördinator, telefoonnummer 06 830 535 63. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Samira en Dylan. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2518
Organisatie Cosis
Locatie Stroomdal
Postcode 7761 KG
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 28-07-2022
Reageer voor 09-09-2022
Nummer 112929

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis