begeleider t.b.v. Korsakov (nachtdienst)
ZorgAccent

Functieomschrijving

De cliënt maakt geen fouten, maar wij als hulpverleners geven een verkeerd antwoord op de zorgvraag”

 Wil jij als Begeleider alle tijd hebben voor de kern van je vak: de begeleiding voor de Korsakov cliënt, waarbij je voorkomt dat de cliënt in zijn dagelijkse leven tegen zijn beperkingen aanloopt en fouten maakt? Kom dan op korte termijn werken op onze zelfsturende Korsakov afdeling in Hellendoorn.

 Wat ga je doen?

In de functie van begeleider nachtdienst begeleid en verzorg je Korsakov cliënten, in hun woon- en leefomgeving, waarbij rust, regelmaat, structuur, vertrouwdheid en veiligheid belangrijke pijlers zijn. De relatie met de cliënt staat centraal en middels gewoontevorming en systematische training, worden hem handelingen en activiteiten (aan)geleerd en ingesleten zodat diens zelfredzaamheid, autonomie en zekerheid vergroot wordt. Ook wordt diens leefomgeving dusdanig aangepast dat zoveel als mogelijk voorkomen wordt dat de cliënt een fout kan maken. De locatie bestaat uit een drietal woongroepen. Als vaste nachtdienst ondersteun je ondersteun je de cliënten, waar nodig bij de avond- en nachtzorg, vanuit de individuele begeleidingsplannen.

Daarnaast verricht je administratieve taken, zoals doen van bestellingen en voer je enkele huishoudelijke werkzaamheden uit, zoals bijvoorbeeld tafel dekken voor het ontbijt, opruimen van wasgoed. 

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen, zoals de scholing gericht op Korsakov. Als vaste nachtdienst, maak je onderdeel uit van een zorgteam en afspraken komen in onderling overleg tot stand.  

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Woorden die jou beschrijven zijn: energiek, zelfstandig en samenwerken, positief ingesteld, evenwichtig, motiveren en stimuleren, doortastend, reflecteren en feedback (vragen/geven en omgaan), grenzen aankunnen geven, leergierig, een actieve leerhouding en stressbestendig. Je kunt de kernwaarden van ZorgAccent (vertrouwen, betrouwbaarheid, respect en betrokkenheid) waar maken in je werk. Je bent flexibel met betrekking tot inzetbaarheid en bent nieuwsgierig de wereld van de Korsakovcliënt te leren kennen. 

Daarnaast staat er op jouw CV:

  • Diploma Verzorgende IG of verpleegkundige.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en auto.

 

Inschaling

  • Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald in FWG schaal 40 conform de CAO VVT

Bijzonderheden

Wat bieden wij jou?

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je hebt (binnen kaders) vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen! 

Maar er is meer:

  • Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald in FWG schaal 40 conform de CAO VVT
  • Je dienstverband is voor de duur van een jaar, met kans op een vast dienstverband
  • Deelname aan ons jaarlijkse Woonzorgcongres
  • Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes 

Binnen ZorgAccent kun je  werken met computer, laptop en/of iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams of de directie te communiceren. 

Wie zijn wij?
ZorgAccent biedt een breed pakket van diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en behandeling in de regio Twente en Salland. Binnen onze organisatie werken ruim 2000 medewerkers en 1250 vrijwilligers. Zoveel mogelijk handen aan het bed is ons streven. Er zijn daarom geen zorgmanagers (meer) werkzaam, waardoor ZorgAccent een hele platte structuur heeft.

 Wat ons uniek maakt, is onze manier van werken met zelfsturende teams. Sinds 2014 zijn we hier voorloper in en daar zijn we trots op. We scoren hoog op zowel cliënt- als medewerkerstevredenheid. Niet voor niets is in onze ondertitel opgenomen: ZorgAccent ‘Denkt in mogelijkheden’.  

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.zorgaccent.nl 

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, richten aan Cecile Grothues, medewerker personeelsadministratie, via de mail C.Grothues@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ans Oosterwechel 06-19687192 of Roelie oortwijn 06-10747115

 

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ans Oosterwechel 06-19687192 of Roelie oortwijn 06-10747115
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-05-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-07-2019
Nummer 45721
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent