Begeleider Teamflexer Rolderbrink
Cosis

Introductie en uren

Het team van locatie 'Rolderbrink' is op zoek naar gedreven Begeleider, die ingezet wil worden als 'teamflexer' voor gemiddeld 24-28 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Ik vind het fijn dat mijn begeleiding in de nabijheid aanwezig is. Als ik een vraag heb of als ik ergens meezit, dan wil ik dit graag met mijn begeleiding kunnen bespreken. Voor mij is het belangrijk dat ik duidelijkheid heb, zodat ik goed weet wat wel en niet kan. Ik krijg van mijn begeleiding de ondersteuning die ik nodig heb om een zo gewoon mogelijk leven te leiden.

Wij als collega's vinden het belangrijk dat je een positieve houding aanneemt. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan. Je staat open voor veranderingen en feedback. Je bent flexibel in zowel begeleidingsstijlen als inzet in het rooster. Tot slot hopen we dat je enthousiast, creatief en leergierig bent en een gezonde dosis humor meebrengt. Als team staan wij naast de individuele cliënt om tot unieke samenwerking te komen. Vanuit blijvende nieuwsgierigheid een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden in de maatschappij. Kernwaarden: VERTROUWEN, MENSELIJKHEID en MOED.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde relevante zorg-opleiding op mbo-3 niveau.
  • Minimaal enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en kennis van deze doelgroep.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.
  • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collega's Begeleider minimaal € 1.821,- en maximaal € 2.716,- volgens FWG 30 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Je hebt ruimte voor initiatieven en innovatie; jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer dan voor vrijdag 10 december aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Jolanda Drenth, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 826 422 58 of stuur een Whatsapp bericht met je naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Rolderbrink.

Meer weten over werken bij Cosis?

Op deze locatie komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Chelsea en Koen. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2021-2101
Organisatie Cosis
Locatie Rolderbrink
Postcode 7812 PD
Stad Emmen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73187

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis