Begeleider (vakantiekracht) - Van der Wijckstraat
De Parabool

Wegens de zomervakantie die er aan komt, zoeken wij tijdelijk versterking. Kom jij ons helpen? We zoeken een begeleider voor 16 uur per week bij woonvorm Van der Wijckstraat in Raalte.

In deze woonvorm help je bij het begeleiden van 16 cliënten met een verstandelijke beperking (verdeeld over drie groepen). Ze hebben uiteenlopende zorgvragen: van begeleiding bij de dagelijkse verzorging en dagstructuur, tot het individueel begeleiden door het bieden van structuur en duidelijkheid. Een groep bewoners wordt specifiek vanuit hun eigen kamer begeleid. De twee andere groepen kunnen naar behoefte gebruik maken van de huiskamers. Wil jij deze cliënten graag helpen bij het invullen van een mooie dag? Reageer dan snel!

Vakantiekracht - Begeleider

16 uur per week – 1 juni t/m 31 augustus 2019

 

Wat ga je doen?

  • Je levert een bijdrage aan de begeleiding en verzorging van de bewoners in hun woonsituatie op grond van het individuele ondersteuningsplan.
  • Je draagt zorg voor een goede leefsfeer, voor veiligheid en welbevinden en hebt daarbij aandacht voor zowel de belangen van de individuele cliënt als van de groep.
  • Je hebt een signalerende functie met betrekking tot veranderingen bij de cliënt en zijn omgeving, en onderneemt waar nodig actie.
  • Dit doe je zelfstandig, omdat je regelmatig alleen op de groep staat.
  • Je werkt in een dienstenpatroon met onregelmatige tijden en slaapdiensten.

Wie zoeken wij? 

  • Je hebt een afgeronde welzijn/zorgopleiding op MBO niveau 3;
  • Je bent flexibel, kunt alleen en zelfstandig werken en je bent sterk gericht op de mogelijkheden van de bewoner.
  • Je werkt transparant en kunt goed reflecteren op eigen en andermans handelen om zo je eigen en gezamenlijke ontwikkeling te vergroten.

Wat bieden we je? 

  • Een contract voor 16 uur per week voor de periode 1 juni t/m 31 augustus 2019. Ben je beschikbaar voor meer dan 16 uur per week of als je iets later dan 1 juni beschikbaar bent, dan is dit bespreekbaar!
  • Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 35, max. € 2675,- bruto per maand bij een volledige werkweek).

Meer weten?

Neem contact op met Marjan Blom, bereikbaar op tel 0572-328050.

 

Reageren? 

Past deze vakantiebaan bij jou, wacht dan niet en stuur je cv met een korte motivatiebrief voor 1 mei 2019 via de sollicitatiebutton.

Voor deze vacature wordt tegelijk in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

 

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Woonvorm Van der Wijckstraat
Postcode 8101 EJ
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Marjan Blom, bereikbaar op tel 0572-328050.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Pedagogisch medewerker
Vakantiewerk Begeleider niveau 3/4
Publicatiedatum 19-03-2019
Reageer voor 01-05-2019
Ingangsdatum 19-03-2019
Nummer 44495
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool