Begeleider Verdandi Loenen/Zutphen Diverse Arbeidspercentages
DeSeizoenen

Functieomschrijving

Woon-werkgemeenschap Verdandi bestaat uit drie locaties, De Groote Modderkolk en Het Atelier(wonen en werken) in Loenen (gld) en Helios groepswonen en appartementen in Zutphen. Verdandi biedt zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor ons zijn de mogelijkheden van de bewoner leidend, niet zijn of haar beperkingJouw nieuwe job begint op één van onze locaties van Verdandi in Loenen of in Zutphen. Je begeleidt cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Als begeleider werk je dus met onze bewoners die op verschillende vlakken ondersteuning nodig hebben. In overleg bepalen we samen waar je voorkeuren liggen en op welke locatie je het beste aan de slag zou kunnen gaan.(dat kunnen dus ook meerdere locaties zijn).

 

 

Functie eisen

Jij weet van aanpakken en deinst er niet voor terug om aan de slag te gaan met onze doelgroep en beschouwt dat zelfs als een uitdaging. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het heerlijk om voor onze bewoners elke keer het beste uit de dag te halen. Een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn is wenselijk. Zij instromers met een achtergrond binnen Zorg en Welzijn worden uiteraard ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden je een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG 30/35/40 afhankelijk van opleiding, ervaring. Verder bieden we je goede opleidingsmogelijkheden en uitstekende  arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering.

Bijzonderheden

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert neem dan contact op met Sascha Dolleman (06 - 57 73 55 31) voor meer informatie.

Type Vacature
Organisatie DeSeizoenen
Locatie DeSeizoenen, Locaties Verdandi in Loenen en locatie Helios, in Zutphen
Postcode 7207PG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 03-11-2021
Reageer voor 30-11-2021
Ingangsdatum 01-12-2021
Nummer 72426

DeSeizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over DeSeizoenen