Begeleider/Verpleegkundige de Heege - Wilp
Zozijn

Heb jij een echt zorghart en bezorg jij bewoners op De Heege graag een glimlach? Dan zoeken wij jou!

We zijn op zoek naar: verzorgenden, verpleegkundigen  en ondersteuners

 Wie wonen er op De Heege?
Op De Heege wonen twintig volwassen mensen met ernstige verstandelijke en lichamelijke beperkingen, zoals zintuiglijke problemen en problemen in de prikkelverwerking.
Er zijn twee groepen bewoners op De Heege. Eén groep bestaat uit jong volwassenen vanaf 18 jaar met een lage ontwikkelingsleeftijd. Van hen gaat een aantal naar school en kan een spraakcomputer bedienen met ogen, hoofd of hand. Anderen kunnen nauwelijks communiceren. We werken prettig en intensief samen met de zeer betrokken ouders van deze groep.

De andere groep bewoners bestaat uit volwassenen met een leeftijd tussen de dertig en zeventig jaar. De ontwikkelingsleeftijd van hen is ongeveer 0 tot  6 maanden en een enkeling tot anderhalf jaar. Deze bewoners kunnen niet communiceren met gesproken taal.

Wat ga je doen op De Heege?
Je ondersteunt bewoners van De Heege bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Van eten en medicijnen geven tot in en uit bed helpen, de bewoners van De Heege zijn bij (bijna) alles afhankelijk van onze zorg en ondersteuning.
Omdat de meeste bewoners alleen communiceren door lichaamstaal of door het uiten van klanken, ben jij als het ware hun ogen, oren en vaak ook handen. De signalen die de bewoners geven, weet je te herkennen en te interpreteren. Je weet je aan te passen aan het tempo van hen en geeft ze voldoende tijd om te kunnen reageren. Medewerkers op De Heege voeren veel verpleegtechnische handelingen uit. We maken bij de dagelijkse verzorging gebruik van een (plafond)tillift en andere hulpmiddelen. Ook bieden we als team een deel van onze bewoners dagbesteding op de woning aan.

Meer weten over het werk op De Heege? Lees het verhaal van Nathalie Olde Hanhof, coördinerend ondersteuner.

 

Dit zijn wij
De Heege, woning op landgoed De Lathmer De Heege is een moderne, duurzame woning op landgoed De Lathmer, een van de locaties van Zozijn. Op het landgoed wonen bijna 400 mensen die zich thuis voelen in een beschermende leefomgeving. Op het autoluwe landgoed zijn naast woningen allerlei voorzieningen, zoals dagcentra, een behandelcentrum, een Cruyff Court, een zwembad, een vlinderbad, een kinderboerderij en een kasteel. Er is lucht, ruimte en natuur in overvloed.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een opleiding in Zorg en/of Welzijn afgerond op minimaal niveau 3 , VIG - MZ - verpleegkunde;
 • je hebt het vermogen om gedrag en lichaamstaal van bewoners goed te kunnen waarnemen en te interpreteren en hebt oog voor detail;
 • daarnaast kies jij er bewust voor om ADL en zorghandelingen te verrichten;
 • je vindt het leuk om verpleegtechnische handelingen uit te voeren of wilt hierin geschoold worden; 
 • je kunt goed reflecteren op je eigen handelen en bent in staat om hierover feedback te vragen. Het lukt je om het juiste gesprek met je collega(‘s) te voeren en je geeft hen op een juiste manier feedback.
 • Wil jij je als VIG-er laten opleiden tot verpleegkundige? Laat het ons weten!

Dit bieden wij

 • Een leuk team met enthousiaste zorgprofessionals (diverse leeftijden), met hart voor de bewoners van De Heege;
 • afwisselend, geregeld hectisch en druk, sowieso mooi en dankbaar werk;
 • we bieden een salaris conform cao-gehandicaptenzorg FWG 35 max € 3009,- of 45 maximaal € 3154,- op basis van 36 uur per week;
 • in overleg stemmen we de omvang van jouw contract af;
 • vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we je een groot aanbod aan opleidingen en trainingen. 

 

Procedure
Reageer dan nemen wij snel contact op.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kom je bij ons in dienst, dan vragen wij om een “Verklaring omtrent Gedrag”. Om referenties wordt gevraagd tijdens de procedure.

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 3 De Heege Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Klazien Dikkema manager 06-10940812
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 29-03-2022
Reageer voor 20-05-2022
Nummer 109500
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn