Begeleider Vervangingspoule
Frion

In deze omgeving kom je werken

Wil jij je verder ontwikkelen in je werk als begeleider? Wil jij je talent inzetten op locaties waar zij jouw inzet tijdelijk kunnen gebruiken? Vind jij het leuk om flexibel ingezet te worden binnen de organisatie en pas jij je makkelijk aan binnen een nieuw team? Dan ben jij de collega die wij zoeken voor onze vervangingspoule!
 
Als er binnen een team een collega langer dan 10 dagen uitvalt is, word jij als begeleider vanuit de vervangingspoule ingezet. Dit betekent dat jij tijdelijk en voor bepaalde tijd gekoppeld wordt aan het team waar uitval is en dit team wordt jouw basisteam. Voor een periode van minimaal 1 en maximaal 6 maand, om op deze manier de continuïteit van zorg voor cliënten organiseren. Loopt een opdracht af of wordt er toch een vacature gesteld, dan wordt er samen met jouw gekeken naar een vervolgopdracht. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de bedrijfsvoeringspartner en orthopedagoog die verbonden zijn aan de locatie waar je aan bent verbonden.
 
Bij Frion wordt gewerkt in drie Leef- en Ontwikkel Concepten (LVB, MVB en EVB). Cliënten van vergelijkbaar niveau wonen bij elkaar in dezelfde fase van hun leven (klik hier voor een link naar de diverse locaties). Elke doelgroep vraagt andere competenties van de begeleiders. Wij streven er naar je binnen één Leef- en Ontwikkel Concept (LOC) in te zetten.
 

Hoe ziet de rol er uit

 • Jij draait diensten op locaties waar collega’s zijn uitgevallen;
 • Jij zet je (tijdelijk) in voor teamtaken die zijn vrijgekomen en doet op deze manier ervaring op;
 • Jij werkt vanuit een basisteam en bent waar nodig bereid om op andere locaties te werken;
 • Jij zorgt er vanuit jouw rol voor dat de continuïteit van zorg voor onze cliënten wordt gewaarborgd.

Wat vragen wij

 • Jij hebt werk-/stage-ervaring als begeleider binnen de gehandicaptenzorg;
 • Jij hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4 afgerond;
 • Jij bent flexibel in je tijd en inzetten van je uren;
 • Jij vindt gemakkelijk aansluiting in een nieuw team en neemt hierin jouw verantwoordelijkheden;
 • Jij krijgt energie van diversiteit en afwisseling in jouw werk.

Wat bieden wij

 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • Een contract met vaste uren bespreekbaar tussen de 16 en 36 uur per week;
 • 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering;
 • De kans om jouw manier van begeleiden naar een hoger niveau te tillen door het volgen van verschillende methodiektrainingen (zoals Oplossingsgericht werken, Triple-C of LACCS);
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door te werken met verschillende doelgroepen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).
Let op: Wanneer wij jou geschikt achten voor deze functie, willen wij jou z.s.m. uitnodigen voor een kennismaking met onze organisatie!

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
 
Geïnteresseerd?
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion , locaties regio Zwolle
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 06-07-2022
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 112324
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion