Begeleider Volwassenen
Pluryn

Functieomschrijving

Als begeleider van huis 3 verricht je ondersteunende en begeleidende werkzaamheden. Je werkt cliëntgericht, de-escalerend en volgens een individueel plan. Het is niet alleen van belang dat je structuur en herkenbaarheid biedt, maar ook dat je inspeelt op de wensen en gedragingen van de cliënten. De cliënten worden ondersteund aan de hand van een opgesteld vaststaand dagprogramma waardoor hun duidelijkheid, veiligheid en structuur wordt geboden. Het omgaan met fysieke en verbale agressie is een wezenlijk onderdeel van je werkzaamheden. Je focus bij je werkzaamheden is gericht op de belevingswereld van de cliënt en met je team stem je de begeleiding hierop af.

Jij ziet de mooie kanten van de (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met een complexe gedragsproblematiek. Je wil het beste bij ze naar boven halen en met hen werken aan een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Functie eisen

Naast de nodige inhoudelijke kennis vanuit minimaal een afgeronde pedagogische opleiding MBO niveau 3 heb je al de nodige werkervaring met deze doelgroep en vooral ook levenservaring. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf bent én jezelf durft te laten zien. Door jouw analytische blik zie je wat er op de groep gebeurt en lees je het complexe gedrag van de (jong) volwassenen. Je houdt jezelf staande in een omgeving waar veel interacties plaatsvinden. Je bent daarbij in staat feedback te geven maar ook te ontvangen en kunt je grenzen adequaat aangeven.

Inschaling

  • Je werkt: 24 tot 32 uur per week.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg.
  • Als begeleider word je op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met kans op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.
  • PBL uren (extra vrije tijd).

Bijzonderheden

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op! 
Voor inhoudelijke vragen over het werk bij Huis 3 kun je contact opnemen met Bas Geertsema clusterleider, via 06-38074057.
Andere vragen?  Mail, bel of stuur een whatsapp naar Christa van Rooijen, recruiter via 06 22464308.

Via de volgende link kom je direct op de juiste site: https://bit.ly/32RNdaI

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/begeleider-a0w1t00000307bpaai
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Christa van Rooijen, Recruiter 0622464308
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 54744
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn