Begeleider voor- en naschoolse opvang EC KJG Meppel
Cosis

Introductie en uren

Het team van Expertisecentrum Kind, Jeugd en Gezin (KJG) Meppel is op zoek naar een Begeleider voor- en naschoolse opvang voor 8 tot 14 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

De dag begint om 7.00 uur en als de kinderen komen, tussen 7.15 en 8.30 uur, heb jij de lichten aan en is het al gezellig. Je hebt tijd om in alle rust de kinderen te begroeten en eventuele overdracht met de ouders te bespreken. De ouders worden uitgezwaaid en jij bekommert je om de kinderen (tussen de 3 en 18 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking) totdat ze naar het expertisecentrum gaan. Indien nodig doe je ook ADL taken. Om 9.00 uur heb je de boel aan kant en geniet je van je vrije tijd om om 15.30 uur weer paraat te staan. De kinderen komen vanuit het expertisecentrum weer naar de opvang. Ze worden opgehaald door hun ouders; dit kan tot 18.00 uur. Daarna heb jij tijd om op te ruimen voordat je rond 18.30 uur de deur achter je dicht trekt en naar huis gaat.

Het aantal kinderen wat gebruik maakt van de voor- en naschoolse opvang varieert in aantal, maar ligt meestal tussen de 3 en 5 kinderen. Ze hebben allemaal een verstandelijke en of een meervoudige beperking.

We verwachten van onze nieuwe collega dat ze liefdevol met de doelgroep omgaat. Je bent duidelijk, jouw nee is een nee en jouw ja is een ja. Je voelt aan als het niet zo lekker gaat en wat ze bedoelen als ze zich niet goed kunnen verwoorden. Als de kinderen worden opgehaald, geef jij een kleine overdracht zodat ze op het expertisecentrum weten wat ze kunnen verwachten. Ook als het goed gaat, is het fijn om dit te horen.

Je vindt het geen probleem om een keer op zaterdag te werken. We bieden namelijk één keer in de twee weken ook zaterdagopvang aan. Je bent bereid om in te vallen op het expertisecentrum mocht dit nodig zijn.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 3.
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Flexibele instelling in verband met onregelmatige werktijden.
  • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collega's begeleider minimaal 1.906,-en maximaal € 2.801,-volgens FWG 30 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Denk jij dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Twijfel niet langer en stuur jouw motivatiebrief en CV voor donderdag 1 september 2022.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Tineke Spraakman, teamcoördinator op telefoonnummer 06 110 319 58 of met Laura Nijveld, teamcoördinator op telefoonnummer 06 236 590 26. Wordt er niet direct opgenomen, stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected] met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Type Vacature
Intern nummer 2022-2504
Organisatie Cosis
Locatie Expertisecentrum KJG Meppel
Postcode 7944 BE
Stad Meppel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 14
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 25-07-2022
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 112843

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis