Begeleider voor De Post - Wilp
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de Post zijn wij op zoek naar een

ondersteuner met een dienstverband tussen 60% en 80%

 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je werkt hierbij samen met je collega’s (ondersteuners en coördinerend ondersteuners) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige teamtaken en neem je deel aan overlegvormen.

Dit zijn wij?

De Post wordt bewoond door 20 cliënten, in de leeftijd tussen de 50 en 95 jaar, met matig tot ernstig verstandelijke beperking.

De cliënten hebben een intensieve zorg- en/of begeleidingsvraag, waarbij structuren, verzorgen, in stand houden van de zelfredzaamheid, regie op eigen leven en huiselijkheid een belangrijke rol spelen. Ook zijn de cliënten communicatief vaardig en is er interactie. Vanuit de woning worden er ook combinatiediensten met de Dagbesteding gedraaid.

De woning heeft aan beide kanten 10 zit-/slaapkamers en gedeelde badkamers. Daarnaast heeft de woning een gezamenlijke woonkamer en een open keuken. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond.

Het team op De Post is een fijn, goed samenwerkend team in ontwikkeling. Goede samenwerken en elkaar iets gunnen staat, samen met een goed gevoel voor humor, op de voorgrond bij de zorg voor de clienten.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

 

 

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Een aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar, daarna volgt bij voldoende functioneren een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35 maximaal € 2.675,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 7,05% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Intern nummer OV 19-057
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 4 De Post Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 21
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Informatie verkrijgbaar bij Rienke van der Marel, manager, telefoonnummer 06-15350173 of de collega’s van de Post (na 16.00 uur), telefoonnummer 088-5153790.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 30-04-2019
Reageer voor 30-06-2019
Ingangsdatum 30-04-2019
Nummer 45495
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn