Begeleider Walnotenhof - Bathmen
Zozijn

Wil jij werken in de wijk? Vind je de combi van wonen en dagbesteding leuk? Solliciteer dan!

Ondersteuner voor 26 uur per week

Wat ga je doen?
Als ondersteuner draag je samen met je collega’s zorg voor de dagelijkse begeleiding van de bewoners. Je ondersteunt elke bewoner op een manier die past bij de persoon en de ondersteuningsvraag. Persoonlijk contact met de bewoners is een essentieel onderdeel van je werk. Je voelt aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer juist sturing gewenst isJe verliest de behoefte van de bewoner nooit uit het oog en zorg je voor een vertrouwde woonomgeving. Je zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie houdt. Naast de individuele bewoner heb je ook oog voor de bewoners als groep. Het is daarnaast belangrijk dat je gericht bent op optimale samenwerking met je collega’s en daarin ook voor hun van waarde kan zijn. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen. Je gaat werken bij Walnotenhof 2 maar bent voor de gehele locatie inzetbaar!  We werken in de nacht met een slaapdienst.

Dit zijn wij
De Walnotenhof bestaat uit 2 groepswoningen voor in totaal 13 bewoners en 6 appartementen waar zelfstandig gewoond wordt en op afgesproken momenten begeleiding en zorg geboden wordt. De Walnotenhof is een sfeervolle woning gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van Bathmen. De bewoners hebben een eigen slaapkamer met sanitair en maken veel gebruik van de gezamenlijke woonkamer en keuken.
Bij Walnotenhof 1 ligt het accent van de ondersteuning meer op verzorging en op het in stand houden van vaardigheden en bij Walnotenhof 2 is het bieden van structuur belangrijk bij complexe hulpvragen. 

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 3.
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg en bij voorkeur ervaring binnen de psychiatrie.
  • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen, kennis van wet- en regelgeving omtrent vrijheidsbeperkende middelen en maatregelen.
  • Je bent flexibel, sociaal en communicatief sterk en daarnaast ook liefdevol, vakkundig en vindingrijk.
  • Je kunt methodisch (planmatig) werken en je kunt ook goed samenwerken.

Dit bieden wij
Een uitdagende baan vol afwisseling in een leerrijke werkomgeving;
Een salaris van maximaal € 3009,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35; Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden; 
Een aanstelling in eerste instantie voor de duur van 1 jaar en daarna bij gebleken geschiktheid een aanstelling voor onbepaalde tijd;
Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Geschikte kandidaten zullen z.s.m. worden uitgenodigd voor een gesprek. De vacature staat voor langere tijd open, maar zal worden gesloten zodra de geschikte kandidaat is gevonden. 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Deventer/ Bathmen / Ivoor Walnotenhof
Postcode 7437DN
Stad Bathmen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Gijs Waardenburg, Manager 06-12995979
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 02-08-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 113023
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn